Gaz Metan Târgu-Mures a început anul cu o înfrângere Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Gaz Metan Târgu-Mures a început anul cu o înfrângere

11158_gaz.gifEchipa de fotbal Gaz Metan Târgu-Mures a sustinut vineri, 1 februarie 2008, pe teren propriu, primul meci de verificare al perioadei de iarna, în compania colegei de serie din Liga a III-a, ASA Unirea Ungheni, în fata careia s-a înclinat cu scorul de 0-2 (0-0). Partida s-a desfasurat sub semnul echilibrului, însa câstig de cauza au avut oaspetii, care au înscris în repriza secunda de doua ori prin acelasi Liviu Pop.
Antrenorul echipei Gaz Metan Târgu Mures, Adrian Botezan, a trimis în teren urmatorul unsprezece: Babi – Janosi, Zagon, Miclea, C. Boitos – Ruja, Râtea, Bocor, Craciun – Serban, V. Constantin. Au mai evoluat: Bartok, Strete, Nistor, Ceusan, Gaghi, Szabo si S. Boitos. Formatia ASA Unirea Ungheni a început partida cu: Eremia – Fekete, Popa, Biro, P. Pop, A. Bundean – Moldovan, T. Bordea, M. Epure – Kovacs si Beian.
Adrian Botezan, antrenor Gaz Metan Târgu Mures:
,, A fost primul meci amical dupa perioada pe care am avut-o la Sovata. Am pierdut acest joc, dar nu am pus prea mult bazele în victorie, deoarece m-am axat mai mult pe pregatirea fizica, dupa acest cantonament baietii erau destul de obositi, poate destul de nervosi, iar în repriza secunda am efectuat si foarte multe schimbari, când am introdus în teren multi juniori. În ansamblu sunt multumit de evolutia jucatorilor si cred ca ne aflam pe drumul cel bun. Vom mai avea înca 6-7 meciuri de verificare, si anume doua cu Mobila Sovata, alte doua jocuri în compania echipei de Liga a II-a, Industria Sârmei Câmpia Turzii, respectiv doua meciuri cu ASA Unirea Ungheni, si probabil un meci îl vom disputa chiar miercuri, 6 februarie 2008, cu Miercurea Niraj".
Ioan Orosfaian, antrenor ASA Unirea Ungheni:
,,Ma declar multumit de evolutia jucatorilor. Am sustinut al doilea joc de pregatire în care bucuria mea a fost ca ne-am miscat destul de bine, având în vedere ca avem multi jucatori noi la echipa. Aceste meciuri amicale nu sunt foarte concludente, ele sunt doar pentru moralul nostru si al celor tineri în special, dar este foarte bine ca am câstigat. Dupa pauza am rotit întreaga echipa mai putin stoperii între care vreau sa se lege o buna relatie de joc. Îmi doresc ca în aceasta perioada sa punem la punct pregatirea fizica, deoarece este una din cerintele de baza la acest nivel. Vom disputa urmatoarele doua jocuri amicale în compania echipei Avântul Reghin, de unde astept o îmbunatatire a relatiilor de joc si sa ne cunoastem mai bine".
Sorin CRACIUN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE