Aplicație prin SMS pentru feedback-ul pacienților care au fost în spital Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 289 Vizualizări

Aplicație prin SMS pentru feedback-ul pacienților care au fost în spital

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat miercuri, 12 octombrie, că până la sfârșitul mandatului său va deveni funcțională o aplicație prin SMS pentru feedback-ul pacienților care au fost în spital, informează AGERPRES. El a precizat că în prezent funcționează un proiect pilot în cinci spitale din țară pe bază de SMS-uri.
Ministrul Sănătății consideră că formularul care e distribuit în spitale și completat de pacienți reprezintă un mecanism care nu funcționează.
„Există deja un formular distribuit în spitale. Formularul este completat de unii pacienți și este transmis secretariatului spitalului. Am îndoieli masive că această metodologie de a aduna feedback-ul pacienților este una realistă. În acest moment avem practic aproape numai pacienți mulțumiți. Nu există niciun fel de plăți informale în spitale, în general totul este bine, totul este roz. Asta ne spune că mecanismul de feedback actual nu funcționează”, a susținut Voiculescu, conform sursei citate.
El a subliniat că aspectele esențiale în evaluarea oricărui manager de spital sunt satisfacția pacientului și siguranța acestuia atunci când vine în unitatea sanitară.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE