Cursuri suspendate mâine doar la grădinițele din Viișoara în județul Mureș Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 450 Vizualizări

Cursuri suspendate mâine doar la grădinițele din Viișoara în județul Mureș

Copiii de la grădinițele din comuna Viișoara vor sta mâine acasă. Conducerea Școlii Gimnaziale Viișoara a hotărât suspendarea cursurilor din 9 ianuarie ale grădiniței din Viișoara și ale celorlalte două grădinițelor arondate din satele Sântioara și Ormeniș. Potrivit inspectorului școlar general adjunct, Lavinia Mureșan, decizia a fost luată din cauza gerului și afectează doar grădinițele, cursurile din ciclurile primar și gimnazial urmând a se desfășura.

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice actualizează situația unităților de învățământ preuniversitar și a universităților din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, pe site-ul edu.ro. (link – AICI)

Conform actualizării de la ora 18.00, de pe site-ul Ministerului Educației, în județul Mureș, mâine, 9 ianuarie, vor fi suspendate parțial cursurile din 3 unități de învățământ. Este vorba despre cele 3 grădinițe din comuna Viișoara. Inspectorul școlar general adjunct a precizat că la Grădinița cu Program Normal din Viișoara sunt înscriși 37 de copii, la Grădinița din Ormeniș – 32, iar la Grădinița din Sântioara – tot 32 de copii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE