Întâlnirea foștilor componenți ai ASA devine tradiție Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1206 Vizualizări

Întâlnirea foștilor componenți ai ASA devine tradiție

La finalul Galei organizate la împlinirea a 50 de ani de la înființarea clubului de fotbal ASA Târgu-Mureș, fostul președinte al „militarilor” Cornel Cacovean a inițiat o acțiune „de suflet”: o reunire a foștilor componenți ai clubului, conducători, antrenori, jucători care au acțivat de-a lungul timpului la echipa mureșeană. Aceasta s-a și petrecut la începutul anului trecut, în prima duminică din luna ianuarie, când mai mulți dintre foștii colegi s-au întâlnit la un restaurant din Târgu-Mureș. În urma acelei întâlniri, fostul președinte a relansat invitația și mai mulți dintre componeți s-au întâlnit și la începutul acestui an la restaurantul La Cupola, dar întâlnirea a trebuit decalată deoarece nu s-a putut face în prima duminică în acest an, deoarece aceasta a căzut tocmai pentru ziua de 1 ianuarie.

Întâlnire fără invitații, cu invitați „din oficiu”

La întâlnirea din acest an au fost prezenți alături de Cornel Cacovean, Rus Ilie și Aurel Petra (foști conducători), Mircea Ronea, Tiberiu Petriș, Nicolae Tâmpănaru, Tică Varodi, Florea Ispir, Ștefan Gligore, Ioan Șleam, Gică Ciorceri, Varró Sándor, Szabó István, Fodor János, Márton László, Mircea Muntean, Adrian Botezan, Török István, Tiberiu Gabor, Traian Bendorfean, Darius Miclea, Zsigmond Dénes, Cristian Porav, Aurel Pâslaru și Cosmin Ovidiu Petelean. Dintre aceștia, mai mulți au fost atât jucători, cât și antrenori în cadrul clubului, unii activând și în prezent, cum sunt Aurel Pâslaru sau Darius Miclea, alții antrenează echipe de sniori sau juniori ale altor cluburi, cum este și Petelean. Acesta a jucat și la noua echipă mureșeană când activa ca FC Municipal, iar acum este stabilit cu familia în Austria și la cei 38 de ani este antrenor-jucător la o echipă din ligile inferioare. Dintre cei înșirați mai sus, ultimul antrenor la actuala ASA este George Ciorceri, cel care s-a aflat pe banca echipei la finalul sezonului trecut, în care ASA a încheiat campionatul pe locul 6. ,,Am convenit ca și în următorii cel puțin 10 ani să ne întâlnim mereu în jurul datei de 2 ianuarie, la ora 14. Este o inițiativă lăudabilă și ne bucurăm să vedem că cei care au posibilitatea să fie prezenți vin să ne bucurăm împreună de câteva ore în care să depănăm amintiri. La întrunire sunt invitati toți cei care au făcut parte din această grupare, fără să aștepte invitații”, a spus Gică Ciorceri.

Au fost momente emoționante, în care s-au întâlnit componenți ai mai multor generații, chiar dacă unii nu s-au aflat în aceeași perioadă la club.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE