Cursuri de pregătire a profesorilor pentru examenul de definitivat Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

Cursuri de pregătire a profesorilor pentru examenul de definitivat

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a anunțat organizarea de cursuri de pregătire a profesorilor debutanți înscriși la examenul național de definitivat.

Cursuri de pregătire a profesorilor

Termenul de încriere pentru cursurile de pregătire a profesorilor debutanți pentru examenul de definitivat este 31 ianuarie 2017.

„Vă informăm că în luna februarie 2017 (conform programului din tabel) se vor organiza cursuri de pregătire a cadrelor didactice debutante în vederea susținerii examenului de definitivare în învățământ sesiunea 2017.

Cadrele didactice care doresc să participe la pregătire sunt rugați se completeze formularul de înscriere on-line. În vederea desfășurării activităților programate în condiții optime vă rugăm sp luați legătura cu responsabilii/metodiștii/profesorii nominalizați în tabel”, se precizează în anunțul publicat pe site-ul ISJ Mureș, www.edums.ro/.

Tabelul care cuprinde programul de pregătire și numele profesorilor responsabili pentru fiecare disciplină este publicat în continuarea anunțului. (link – AICI)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE