Share

Home / Administratie / Mircea Duşa nu va fi prefect de Mureş! Decizia premierului Grindeanu

Mircea Duşa nu va fi prefect de Mureş! Decizia premierului Grindeanu

Monitorul Oficial al României de vineri, 27 ianuarie, a publicat decizia prim-ministrului României pentru numirea lui Mircea Duşa în funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Potrivit documentului citat, numirea a fost făcută „la propunerea formulată de ministrul Apărării Naţionale”, precum şi „în temeiul articolului 15, litera d, şi al articolului 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al articolului 32, alineatul 4, din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dinamica locuinţelor noi construite în judeţul Mureş

În primele nouă luni ale anului 2018, la nivelul judeţului Mureş au fost terminate 864 …

Share
Share