Home / Life style / Sute de transformări incredibile la 18 Gym. Extindere în două orașe din Transilvania

Sute de transformări incredibile la 18 Gym. Extindere în două orașe din Transilvania

Distribuie

Din pasiune pentru sport și din dorința de a promova un stil de viață sănătos, Vlad și Alexandra Ronea, doi frați din Târgu-Mureș, au pus bazele clubului de fitness 18 Gym, o sală de sport modernă și dotată la cele mai înalte standarde, unde o echipă formată din instructori bine pregătiți și cu experiență ajută târgumureșenii să ajungă la rezultatele mult dorite cu antrenamente diversificate și planuri de nutriție sănătoasă. Peste 300 de schimbări și transformări incredibile s-au petrecut la 18 Gym, iar rezultatele uimitoare se pot vedea pe site-ul www.18gym.ro.

Anul 2017 a început cu planuri mărețe pentru echipa 18 Gym. Datorită cererilor mari din partea oamenilor care doresc să-și schimbe stiul de viață, 18 Gym Fitness Club s-a extins la Cluj-Napoca și urmează o extindere și la Iernut.
„18 Gym s-a deschis din pasiune pentru fitness și pentru sport, o pasiune moștenită de la părinții noștri. Mama noastră, Florina, este prima antrenoare de aerobic din Târgu-Mureș, iar tatăl nostru, Mircea, a fost fotbalist și antrenor timp de 28 de ani. 18 Gym înseamnă o familie unită cu o activitate sportivă de mulți ani, cu experiență dobândită în străinătate și cu diplome în domeniile: Fitness, Nutriție, BodyBuilding, Yoga, Pilates, Tae Bo, TRX etc. Este un concept în care tot ceea ce contează sunt rezultatele clienților și o colaborare instructor fitness – nutriționiști în care să se pună mult suflet, pentru a schimba concepția oamenilor și pentru a face lumea mai sănătoasă”, a declarat Vlad Ronea, fitness manager.

Cum obținem aceste rezultate?
18 Gym Fitness Club oferă programe care se adaptează fiecărei persoane, iar nutriția sănătoasă este esențială. Programul 18Gym Xtreme FIT, conceput de Alexy și Vlad Ronea în urma experienței acumulate, este un program de antrenamente difersificate de tip „group class”: antrenamente de cardio, antrenamente cu greutăți, TRX, MMX, cycling, lower body, upper body, full body workout, kettelbel training, Power Yoga, izometrie și Pilates.
„Programele noastre sunt o combinație de antrenamente și un plan de nutriție sănătoasă, deoarece în acest fel se ajunge la rezultatele dorite. Programul 18 Gym Xtreme FIT a fost creat pentru a-i ajuta pe toți participanții, astfel încât procesul de transformare a corpului să aibă succes. Programul combină exerciții prin care participanții îşi măresc forța, rezistența, flexibilitatea și reușesc să își modeleze corpul. Obiectivele acestui program sunt eliminarea țesutului adipos și a celulitei într-un timp scurt, de 2-3 luni. Antrenamentele au o intensitate adaptată, care permite executarea exercițiilor și finalizarea unei ședințe, fiind destinate atât categoriei mai avansate de participanți, cât și participanților fără condiție fizică bună sau începătorilor. Pentru că alimentația sănătoasă reprezintă cheia succesului, frumuseții, vitalității și sănătății, alături de odihnă, sport și pozitivism, planul de nutriție al programului 18 Gym Xtreme FIT este un plan de meniu zilnic accesibil tuturor, atât adulților, cât și adolescenților. Nu ești înfometat, ci, din contră, mănânci tot ceea ce organismul tău are nevoie, pentru că totul este calculat în cele mai mici detalii, la standarde riguroase, pentru a-ți asigura o nutriție completă în ceea ce privește vitaminele, mineralele, aminoacizii, hidratarea și energia de care ai nevoie în fiecare zi”, a explicat Vlad Ronea.

Instructori motivați și orientați spre rezultatele clienților
Pe lângă programul Xtreme FIT, 18 Gym este recunoscută pentru echipa de instructori pe care o are, antrenori bine pregătiți și cu experiență.
„Suntem ca o mare familie. Fiecare instructor este dedicat, motivat și orientat spre rezultatele clienților, motiv pentru care fiecare client al nostru este tratat ca un membru al familiei 18 Gym. Pentru că punem un accent puternic pe nutriție, colaborăm cu doi nutriționiști, iar eu sunt nutriționist fitness. Nu recomandăm diete, pentru că ne dorim ca fiecare client să înțeleagă de ce este importantă nutriția sănătoasă. În schimb, oferim seminarii de informare a clienților, în care le transmitem informații și îi facem să înțeleagă ce înseamnă fitness nutriție și detoxifiere”, a precizat Vlad Ronea.
De asemenea, persoanele interesate trebuie să știe că există posibilitatea de personal training, unde tarifele sunt următoarele: personal training + nutritive + sală inclusă la prețul de 200 lei/lună; program Xtreme FIT + nutriție +5 antrenamente saptămânale la prețul de 100 lei/ lună.
După extinderea la Cluj-Napoca, 18 Gym va avea o sală de sport și la Iernut.
„Vrem să avem grijă de fiecare client aflat în orașele Târgu-Mureș și Cluj-Napoca. Am avut multe cereri de la Iernut, motiv pentru care vom deschide o sală de fitness și acolo, iar programele vor fi cele de la Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, cu instructori pregătiți, la prețuri accesibile”, a afirmat Vlad Ronea.
18 Gym Fitness Club este situată pe bulevardul Pandurilor, nr. 58. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0374-010.883 sau pe site-ul: www.18gym.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.