Share
Home / Administratie / 26 de străzi din Târnăveni, modernizate

26 de străzi din Târnăveni, modernizate

Consilierii locali ai municipiului Târnăveni au aprobat luni, 13 februarie, Studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici actualizați pentru modernizarea a 26 de străzi din municipiul Târnăveni. „În proiectul pe care îl depunem la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală sunt cuprinse străzile: Stelelor, Sticlarilor, Tractoriștilor, Timișului, Recoltei, Plevnei, Mesteacănului, Mărășești, Progresului, Digului, Lăcrămioarei, Înfrățirii, Aviației, Păltiniș, Morii, Albinei, George Coșbuc, Bazinului, Petru Maior, Codrului, Viticultorilor, Ciocârliei, Narciselor și Plugarilor. Suma solicitată de la Bugetul de Stat este de 11.851.964 lei, cofinanțarea Primăriei fiind de 462.481 lei”, a precizat Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

Share

1 comentariu

  1. Târnăveni este un oraş mort economic şi voi aici veniţi cu tot felul de bazaconii, gen reabilitări străzi. Preţul locuinţelor este mai mic ca în Iernut, o comună ridicată la rangul de oraş agroindustrial. Practic nu mai există industrie şi nici forţă de muncă tânără pentru măcar menţinerea localităţii la statutul de oraş.
    Puteţi tot să puneţi poze cu primar în costume albastre, negre sau de orice altă culoare ar fi ele. Nu a adus investitori în oraş, ceea ce se vede sunt chestii de faţadă, propagandă goală. Tort centrul oraşului este plin de ţigani care au intrat în blocuri, casele oamenilor, pe care le-au cumpărat cu aproape nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Fazarea proiectului Reabilitarea sitului poluat istoric – Iaz Batal 30 ha – Târgu-Mureş”

Primăria municipiului Târgu-Mureş, în calitate de beneficiar, implementează proiectul “Fazarea proiectului Reabilitarea sitului poluat istoric …

Share
Share