Maşinile abandonate din Târgu-Mureş, ridicate de Poliţia Locală Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 436 Vizualizări

Maşinile abandonate din Târgu-Mureş, ridicate de Poliţia Locală

La finele săptămânii trecute, Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș a reluat activitatea de ridicare de pe domeniul public a mașinilor abandonate, proces care s-a derulat în cartierele Tudor Vladimirescu și Aleea Carpați.
„Menționăm că la această dată instituția noastră instrumentează un număr de 98 de dosare cu privire la autoturismele aflate în situațiile de mai sus, 8 dintre acestea fiind finalizate, 60 în curs de finalizare iar pentru diferența de 30 urmând a se încheia procedura în următoarele 90 de zile. Totodată, dorim să precizăm că astfel de acțiuni se desfășoară în conformitate cu Legea 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ – teritoriale, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 156/2003 – referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 421/2002, în vederea identificării deținătorului legal al vehiculului”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

Totodată, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş a transmis cetăţenilor rugămintea de a sesiza existența autovehiculelor „care blochează în mod ilegal parcările orașului, contribuind în acest fel la eliberarea acestora, la fluidizarea circulației și implicit la estetica urbei.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE