Profesionalismul medicilor din Spitalul de Urgenţă Târgu-Mureş recunoscut de IPJ Bistriţa Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 665 Vizualizări

Profesionalismul medicilor din Spitalul de Urgenţă Târgu-Mureş recunoscut de IPJ Bistriţa

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş a primit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud o scrisoare de mulţumire, prin care îşi exprimă aprecierea pentru personalul medical, precum şi recunoaşterea profesionalismului medicilor din Clinicile de Ortopedie şi Chirurgie plastică.

Potrivit Biroului de presă al SCJU Târgu-Mureş, aceasta nu este singura scrisoare de mulţumire primită de personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, scrisorile de mulţumire venite din partea pacienţilor fiind postate pe site-ul spitalului, la rubrica Testimoniale.

Toate aceste scrisori de multumire adresate Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş vin să întărească misiunea pe care o avem, şi anume prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri. nostru a fost de la bun început şi va rămâne unul singur: să fim cei mai buni pentru o viaţă mai bună”, a transmis conducerea SCJU Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE