Handbaliștii juniori mureșeni, calificați la turneul final Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Handbaliștii juniori mureșeni, calificați la turneul final

La sfârșitul săptămânii, timp de cinci zile s-au disputat jocurile din cadrul fazei semifinale de hadbal la categoria juniori II. Între echipele participante s-au aflat și formațiile mureșene CS Olimpic Târgu-Mureș și CSȘ Sighișoara.

CS Olimpic a evoluat în grupa II, la Moreni și a pornit mai greu. A stat în prima etapă, CSȘ 2 Baia Mare fiind retrasă, după care a remizat, 31-31 cu CSȘ Alexandria. A învins însă cu 32-25 formația ACS Tonus București, care avea două victorii după două partide și a luat o opțiune serioasă pentru calificare după ce au învins, la limită, un surprinzător 36-35 cu LPS Buzău, care nu a obținut niciun punct. A mai rămas de jucat duminică partida cu LPS Piatra Neamț, dar mureșenii nu mai pot pierde calificarea, deoarece a treia clasată, Tonus și-a încheiat jocurile.

 

Startul sighișorenilor în grupa semifinală III de la Râmnicu Vâlcea a fost unul foarte bun. După 35-25 cu LPS Banatul Timișoara, 26-16 cu CSȘ Focșani și 40-20 cu CT Media București, au cedat în fața LPS Suceava cu 33-39 și mai au nevoie de un punct în ultima partidă, cu Academia Minaur Baia Mare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE