Share
Home / Sport / Patru podiumuri pentru Marisa

Patru podiumuri pentru Marisa

Tânăra sportivă Marisa Mureșan de la clubul ecvestru Scorilo Sântana de Mureş a urcat de patru ori pe podiumul concursului de sărituri peste obstacole „Cupa FER obstacole” organizat la sfârșitul săptămânii la complexul Salina Equines din Turda. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului din peste 30 participanți la categoria călăreți debutanți, în prima zi a întrecerilor. La evenimentul organizat sub egida Federației Ecvestre Române au participat jochei din toată țara, la toate categoriile de vârstă și performanță. Elevă în clasa a VI-a, la Şcoala Generală „Al Ioan Cuza” din Târgu Mureş, Marisa Mureșan a mai urcat de trei ori pe podiumul de premiere în următoarele două zile de concurs.

S-a clasat pe locul II la categoria copii 1, de asemenea cu peste 30 de participanți, după care a obținut la aceeași categorie calificarea în finală cu doi cai. Cu calul ei, Cassis a ocupat din nou treapta a doua a podiumului, iar cu calul clubului pe care l-a reprezentat s-a clasat pe cea de-a treia treaptă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Antrenament gratuit Gymstick la Platoul Cornești

În data de 18 august, la Platoul Cornești, Gymstick ELLE invită pe toți dei intersați …

Share
Share

Newsletter Zi de Zi

Te-ai abonat cu succes!