Home / Administratie / Şedinţă de Consiliu Local Târgu-Mureş cu 23 de proiecte de hotărâre

Şedinţă de Consiliu Local Târgu-Mureş cu 23 de proiecte de hotărâre

Distribuie

 În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2.936 din 21 iunie 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş, care va avea loc joi, 28 iunie 2018, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Consiliului Consultativ din cadrul Serviciului social cu cazare „Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş”.
  2. Proiect de hotărâre  privind aprobarea modificării Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social Centrul Social – Adăpost de Noapte.
  3. Proiect de hotărâre  privind completarea şi modificarea Hotărârii Consiliului local nr. 161 din 30 mai 2018 privind organizarea Concursului de Soluţii Zona Centrală a Municipiului Târgu-Mureș – P-ța Victoriei – P-ța Trandafirilor – P-ța Petőfi – P-ța Bernády – B-dul Cetății  „My City Târgu-Mureş /Marosvásárhely /Neumarkt”.
  4. Proiect de hotărâre  privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire locuinţă unifamilială S+P+M, împrejmuire teren”, strada Ceangăilor fără număr, proprietari – beneficiari: Ciortea Vasile-Andrei şi Szocs Emoke Szidonia.
  5. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Baja / Ungaria, în perioada 13-15  iulie 2018.
  6. Proiect de hotărâre  privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş pentru demolarea a şapte imobile – clădiri aflate în incinta Liceului Tehnologic „Aurel Persu”.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice (faza DALI) şi a indicatorilor tehnico-economici, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiţiei propuse a fi realizată, pentru obiectivul „Şcoala de Arte şi Meserii modernizare şi reabilitare integrală ateliere – Liceul Tehnologic Gheorghe Şincai”, prin POR 2014-2020, Axa prioritară 4, Prioritate de investiţii 4.4., Obiectiv 4.5 Creşterea calităţii infrastructurii educaţionale relevante pentru piaţa forţei de muncă.
  8. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea indicatorilor tehnico-economici – Studiul de fezabilitate pentru „Terasă restaurant cu belvedere în zona amfiteatrului de la Platoul Corneşti, cu proiectele aferente”.
  9. Proiect de hotărâre  privind trecerea terenului în suprafaţă de 67 de metri pătraţi, situat în Târgu-Mureş strada Matei Corvin nr. 2, din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş.
  10. Proiect de hotărâre  privind trecerea unui teren în suprafaţă de 819 metri pătraţi din Târgu-Mureş, strada Mărului fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la SC Jako Prest Serv SRL.
  11. Proiect de hotărâre  privind trecerea unui teren în suprafaţă de 8 mp din Târgu-Mureş în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Bogdan Ioan Cristian.
  12. Proiect de hotărâre  privind  trecerea unui teren în suprafaţă de 2263 metri pătraţi din Târgu-Mureş, strada Vasile Săbădeanu fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la SC Maco Construct SRL.
  13. Proiect de hotărâre  privind atestarea apartenenţei şi întabularea  în domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş a cotei de 20.13 metri pătraţi din suprafaţa totală de 788 metri pătraţi aferentă terenului situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 59, ap. 30.
  14. Proiect de hotărâre  privind atestarea apartenenţei şi întabularea  în domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş a suprafeţei de 145 metri pătraţi aferentă terenului situat pe strada Păcii nr. 36.
  15. Proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii Consiliului local nr. 204 din 29 iunie 2017 referitoare la unele măsuri în reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil situat pe strada Păcii nr. 2 în patrimoniul Municipiului Târgu-Mureş.
  16. Proiect de hotărâre privind instituirea regimului de arie naturală protejată de interes local, din punct de vedere cultural şi al protecţiei mediului, a aliniamentului de sâmbovine americane seculare (Celtis occidentalis) de pe Bulevardul Cetăţii din municipiul Târgu-Mureş.
  17. Proiect de hotărâre  privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 1 din 30 ianuarie 2014 referitoare la aprobarea Regulamentului local de publicitate al Municipiului Târgu-Mureș.
  18. Proiect de hotărâre  privind completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 60 din 28 noiembrie 1996 referitoare la închiderea circulației rutiere în zona centrală a municipiului în zilele de duminică.
  19. Proiect de hotărâre  privind aprobarea obiectivului „Amenajare parcare biciclete – Cămine Studenţeşti UMF” .
  20. Proiect de hotărâre  privind aprobarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Aparatului de specialitate al Primarului Unităţii Administrativ-Teritoriale Târgu-Mureş.
  21. Proiect de hotărâre  privind aprobarea sumelor pentru sprijinirea acţiunilor sportive pe semestrul II 2018.
  22. Proiect de hotărâre  privind aprobarea sprijinului financiar pentru acţiuni ale instituţiilor de învăţământ în baza concursului de proiecte pe semestrul II 2018.
  23. Proiect de hotărâre  privind organizarea concursului de idei „Academia de Arte Frumoase Târgu-Mureş”.

(Redacţia)

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.