Primăria Cucerdea angajează Comune
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 374 Vizualizări

Primăria Cucerdea angajează

Primăria comunei Cucerdea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacant de consilier superior clasa I în cadrul Compartimentului Fond funciar, Cadastru, Urbanism și Amenajarea Teritorilului, anunță Monitorul Oficial.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici cu modificările și completările ulterioare.

Ca și condiții specifice, candidații au nevoie de studii universitare de licență sau studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul drept, administrație publică, inginerie civilă, arhitectră sau urbanism, geodezie-măsurători terestre și cadastru și o vechime în specialitatea studiilor de 7 ani.

Dosarul de înscrie în concurs se va depune până la 8 noiembrie. Vor urma proba scrisă în 21 noiembrie de la ora 10:00 și interviul la o dată anunțată ulterior la sediul instituției din comuna Cucerdea, nr. 329.

Detalii privind condițiile specifice și bibliografia de concurs sunt disponibile accesând oficială www.comunacucerdea.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul primăriei, la numărul de telefon 0265 457 144, e-mail cucerdea@cjmures.ro, persoană de contact Vodă Emilia, consilier superior.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE