Home / Sport / Continuă „dialogul” la distanță Mureș-Galați

Continuă „dialogul” la distanță Mureș-Galați

Distribuie

Dacă echipa feminină de baschet SCM Târgu-Mureș a fost surclasată pe teren propriu de formația Phoenix Constanța, cea masculină își dispută prima poziție cu un „dialog la distanță” cu echipa cu același nume, dar din Galați. Mureșenii au învins sâmbătă seara la scor în etapa a XIII-a a grupei C în deplasarea de la CSM Focșani, scor 91-53. Câștigând toate cele patru sferturi, cu 18-15, 23-9, 22-19 și 28-10, mureșenii s-au „răzbunat” oarecum pentru emoțiile date de vrânceni în meciul din tur. După ce reușiseră să treacă de aceștia în dubla din Cupa României, în campionat au fost la un pas de înfrângere și au avut nevoie de prelungiri pentru a obține victoria.
Jocul din retur a început totuși echilibrat, gazdele reușind să se afle la conducere de mai multe ori pe parcursul primului sfert. Acest lucru s-a petrecut ultima dată cu trei minute înaintea primei pauze. În ultimele trei minute ale actului apărarea CSM-ului mureșean a reușit să nu mai fie depășită și de la 15-11 s-a ajuns la 15-18, după care a început desprinderea.
Accelerări pe finaluri
Echipa lui George Trif a pornit mai decisă din debutul sfertului doi și la jumătatea acestuia era desprinsă la 15 puncte, iar la pauza mare scorul era deja 41-24. Focșenenii au încercat la reluare revenirea, dar fără sorți de izbândă. Cu 10 puncte mai multe înscrise față de sfertul secund, dar tot cu un sfert pierdut, înaintea ultimei pauze avantajul mureșenilor a depășit și granița de 20 puncte. Oaspeții nu au slăbit ritmul și în ultimul sfert vrâncenii s-au resemnat relativ repede. Au reușit să mai înscrie în ultimele aproape 7 minute doar 3 puncte, în timp ce mureșenii au fost din nou aproape de a realiza „suta”. De remarcat faptul că din tabăra oaspeților nu mai puțin de 7 jucători au reușit să înscrie din afara semicercului de 3 puncte și din cei 10 jucători folosiți doar tânărul Dragoș Onea nu a punctat. Principalul marcator a fost căpitanul Sánta Szabolcs, cu 20 puncte, urmat de Vladislav Șolopa, cu 18 (1×3), Ernests Kalve 15 (1), Maksim Kovacevic 14 (1), Goran Martinic 10 (2), Kilyén Ors 6 (2), Engi Rosenfeld 3 (1), Daniel Ștețca 3 (1) și Steff Norbert 2.
Performerul gazdelor a fost Kilgore, cu 17 puncte (5×3).
În etapa viitoare, vineri, 21 decembrie, ora 18.00, CSM Târgu-Mureș va juca pe teren propriu cu ACS Târgu Jiu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.