Hăinuţe pentru copii vedete Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Hăinuţe pentru copii vedete

236_3hainecopii.gifŞi copilaşii pot fi fiţoşi, în cazul în care părinţii îşi permit să îi îmbace după ultima modă. Anul acesta, micuţii nu mai sunt îmbrăcaţi în hăinuţe moi şi discret colorate. Şi ei poartă hainele cu fiţe.

Credeam că hainele pufoase şi frumos colorate pentru copii vor fi veşnice. Ei bine, acestea nu mai sunt la modă anul acesta, se poartă salopetele “şmechere” şi pantalonii cu buzunare aplicate, blugii cu ştrasuri, gecile cu blăniţă şi şosetele peste genunchi.
Barbie, păpuşa secolului, face ravagii şi pe la noi, hainele care au imprimată păpuşa multi-mediatizată sunt cele mai solicitate. De la pantaloni la bluziţe, căciuli, ghiozdane, ciorapi şi chiar chiloţei cu Barbie.

Sclipici cu lipici

Blugii căutaţi sunt cei puternic coloraţi, ciclamen sau portocalii, cu fluturi, paiete, ştrasuri şi cât mai sclipicioşi, tocmai pentru a atrage cât mai multe priviri.
Fetiţele optează pentru bluze colorate şi cu mult sclipici. “Se vede după mamă marfa pe care o va cumpăra pentru copil, cele care sunt îmbrăcate mai strident cumpără haine colorate şi cu sclipici”, ne-a mărturisit administratoarea unui magazin cu specific, Marton Maria.
Elastice, agrafe, cordeluţe cu flori şi ştrasuri, brăţări şi cercei pentru fetiţele în pas cu moda.
Pantofiorii sunt obligatoriu din piele lăcuită, roz, roşii sau, de ce nu?, argintii. O pereche ajunge la suma de 550.000 lei, iar preţul unei ţinute de vedetă depăşeşte cu uşurinţă un milion şi jumătate de lei.

Băieţeii pot fi, şi ei, vedete

“Stilul rebel se potriveşte perfect cu atitudinea zglobie a micuţului meu. Nu numai că îl îmbrac haios dar i-am băgat şi cercel în ureche”, spune Carmen, o mămică noncomformistă. Tocmai din acest motiv, Carmen alege haine foarte comode pentru băieţelul ei de 4 ani. Sport, dar şi “la modă”, pantaloni largi cu buzunare aplicate şi tricouri colorate cu personaje din desenele animate.
Pentru a fi mai “şmecheri”, băieţeii poartă acum şepcile întoarse cu cozorocul în spate. Culorile preferate de mămici pentru băieţi sunt albastru, verde şi, mai nou, negrul.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE