Petrecere mare la liberali Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Petrecere mare la liberali

234_1balliberali.gifO zi plină pentru liberalii sighişoreni, cea de sâmbătă, 19 februarie, dar care le-a dat ocazia să-şi pună în valoare calităţile organizatorice. Răsplata a fost pe măsură, vorbim de cea morală, de care nu s-a plâns nimeni. Mai întâi, au pus la cale (cu ajutor “de sus”) trainingul pentru proaspeţii deputaţi şi senatori, desfăşurat la hotelul-restaurant al liberalului Adrian Burlacu. A urmat întâlnirea cu ministrul Culturii, Mona Muscă, vicepreşedinte al PNL, care a ajuns la Sighişoara la 10:30 şi a fugit, la propriu, pentru a prinde rapidul de 14:45 spre Bucureşti.
A doua parte a zilei a fost ceva mai relaxantă, pentru că a fost acoperită de Balul liberalilor. O reuniune de familie, s-ar spune, întrucât au lipsit chiar şi colegii de Alianţă, democaţii. Balul liberalilor s-a ţinut la hotel Steaua, proprietatea consilierului local Adrian Gherca, şi a reunit toată suflarea PNL Sighişoara, câţiva invitaţi de la judeţ (senatorul Mihai Antonie, prefectul Ciprian Dobre sau deputatul Eugen Nicolăescu), o parte din parlamentarii liberali care au participat la training în ziua respectivă, secretarul de stat din Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, Georgeta Ionescu, şi zeci de tineri ai TNL Sighişoara. În total, peste 250 de persoane.
Balul de sâmbătă a fost pentru invitaţi un prilej de a rememora succesele electorale de anul trecut şi de a se reîntâlni cu prietenii şi partenerii de afaceri.
N-au lipsit baloanele galben-albastre, tombola, muzicanţii şi, bineînţeles, meniul cu tentă tradiţională. Impresia generală a fost aceea de bunăstare, bună dispoziţie, bună înţelgere… Într-un cuvânt, bună petrecere!
Invitaţii de la Târgu Mureş au plecat spre casă aproape de miezul nopţii (balul a început la ora 18), dar majoritatea celor prezenţi au rămas pe baricade până la 3 dimineaţa.
O pată de culoare şi de bună dispoziţie a fost invitatul supriză, muzicianul Mircea Vintilă, bun prieten al gazdei, Adrian Gherca. Mircea Vintilă ne-a mărturisit că petrecerea de sămbătă a fost una dintre cele mai reuşite la care a participat între sighişoreni.
Că petrecerea a fost reuşită, nu mai e nici o îndoială. Cui îi aparţine meritul?, asta nu întrebaţi, pentru că o să dea “vina” unul pe celălalt.
Florentina CĂLUGĂR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE