Exorcişti profesionişti Externe
  • admin
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Exorcişti profesionişti

Peste 100 de preoţi din întreaga lume s-au prezentat la Vatican pentru a se înscrie la un curs special pentru exorcişti calificaţi, pe fondul lipsei acute de profesionişti în domeniu. Cursurile vor fi susţinute la prestigiosul Ateneu Pontif "Regina Apostolorum", din Roma, având durata de opt săptămîni. În tot acest timp, preoţii romano-catolici vor învăţa să lupte împotriva posesiunilor demonice, beneficiind de primele astfel de cursuri pentru profesionişti, oferite de Vatican.
"Cînd ne confruntăm cu realitatea demonilor, nu putem învăţa numai teorie, trebuie să beneficiem şi de practică", a declarat părintele Clement Machado, unul dintre învăţăceii de la noua şcoală de exorcism a Vaticanului.
Potrivit oficialilor Bisericii Romano-Catolice, în Italia, numărul exorciştilor calificaţi a scăzut mult în ultimii 20 de ani, în prezent ajungând la mai puţin de 400. Acest număr este insufcient pentru a face faţă avalanşei de cereri din partea sutelor de persoane care suferă de diverse tulburări, dar care sunt ferm convinse că sînt posedate. (I.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE