Tupeu democrat Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Tupeu democrat

2952_edit_relu.gifSuntem pe cale sã pierdem o grãmadã de bani, ca oraş, din cauza unui val de procese cu care se va vedea confruntatã municipalitatea, un cadou de început de an din partea celui mai iubit dintre târgumureşeni.
Cu un tupeu care-l caracterizeazã, Dorin Florea a minţit în varã opinia publicã şi Consiliul Local, dupã ce Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminãrii a decis cã impunerea unei taxei de debranşare în valoare de 50 de milioane pentru cei din cartierul Unirii, unde amicii dunãreni ai lui Florea ridicau o centralã de milioane de euro, este discriminatorie. Supãrat cã cineva îi bagã beţe în roatele afacerilor cu Energiecomfort pe seama oraşului, primarul pe atunci independent
le-a spus consilierilor şi celor de la Energomur cã hotãrârea CNCD a fost atacatã şi cã, fãrã îndoialã, municipalitatea va avea câştig de cauzã. Numai cã nici vorbã de aşa ceva – hotãrârea nu a fost atacatã, rãmânând definitivã, aşa cum a confirmat CNCD -, iar cei care au achitat taxa pot cere acum în instanţã despãgubiri materiale. Ba mai mult, pot solicita daune şi cei care ar fi vrut sã se debranşeze, dar nu au putut-o face din cauza taxei prea mari. Adicã, orice locuitor din Unirii conectat la sistemul centralizat de încãlzire. Iar singura problemã a reclamatului va fi, în condiţiile în care HCL a fost declaratã ca discriminatorie, cuantumul banului pe care-l va scoate din conturile Primãriei – din buzunarul nostru, practic, nu din cel al lui Florea.
În plinã iarnã, pe cei care au renunţat la serviciile Energomur o sã-i încãlzeascã, fãrã îndoialã, aceastã veste. Pe cei care nu au renunţat, pentru cã nu au avut banii de taxã, rãmânând pe cap cu un serviciu pe care nu-l doreau, o sã-i linişteascã şi se vor putea bucura în linişte de stropul de cãldurã pe care-l oferã municipalitatea, ştiind cã o sã-şi recupereze în curând banii. Pentru cei care, însã, vor trebui sã plãteascã minciuna primarului, este o ştire care aproape îţi îngheaţã sângele în vene. Pe când, însã, puţinã rãcoare pentru Florea?

de Relu Tatar

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE