Blestemul vânătoresc pe PSD Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

Blestemul vânătoresc pe PSD

2997_cora-muntean.gifDin cauză că Năstase nu a renunţat la vânătoare, aşa cum i-a promis lui CTP în campania electorală, pe pesedişti i-a lovit blestemul. Ar trebui să se dea o lege specială care să le interzică acestora să pună mâna pe o puşcă. După ce întâiul vânător al ţării i-a zburat puţin ouăle ministrului Agriculturii din epoca PSD, acum a venit rândul unui alt membru de partid să-l lase lat pe colegul cu care vâna. Primarul din Luduş, Ovidiu Dancu, vânător cu permis de 8, ani a fost cât pe ce să-i ia gâtul unui alt vânător. Acum, poate că o fi fost un nefericit incident, dar parcă în ultima perioadă prea multe catastrofe se întâmplă în PSD. Şi ei, care credeau că blestemele se leagă numai dacă le fac rudele de sânge!
În mod sigur, în cămara oricărui pesedist stă ascunsă o mătuşă afaceristă, gata să-şi lase averea lui. Dar iată că şi asta are un deznodământ prost. Ieri Adrian Năstase s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD. Probabil că în spatele lui Geoană, Mitrea şi Ioan Rus râdeau pe înfundate, cu satisfacţie. Chiar dacă este un pas important, asta nu înseamnă că lucrurile au şansa să intre pe un făgaş normal. Important ar fi dacă justiţia şi-ar face cu adevărat treaba, dacă ar merge până la capăt. Nu doar cu Năstase, nu numai cu corupţii din PSD.
Chiar dacă pare mai "prostănac", Mircea Geoană, sprijinit desigur de "reformiştii" din partid a repurtat o victorie extraordinară. A introdus expresia de "ultimatum colegial", adresat lui Năstase, iar ieri a pus sub semnul incertitudinii cariera politică a acestuia. "Când şi dacă se va întoarce", au fost cuvintele care îi pot pune cruce politicianului Năstase, este semnalul discret că partea consistentă a partidului şi-a cam luat mâinile de pe el. Până şi Oprişan s-a apucat să arunce cu pietre în el.
Iată cum poţi să decazi, cum puterea e atât de efemeră; azi vânezi şi-ţi împuşti colegii din greşeală, mâine eşti vânat de toată lumea! Numai banii te mai pot scoate. Noroc cu mătuşile, că au fost generoase. Sau o fi ghinion?
de Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE