Felicitat de Băsescu, vânat de Florea Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Felicitat de Băsescu, vânat de Florea

3024_Relu-Tatar.gif
Mângâiat pe creştet de Băsescu pentru succesul reformei în sănătate, Eugen Nicolăescu se confruntă la el acasă – vorba vine, dar pentru noi tot ministru mureşean este – cu probleme din ce în ce mai grele. Probleme care nu sunt, în mod sigur, de conştiinţă, pentru că ar fi încălcat statutul partidului, candidând pentru şefia filialei, chiar dacă mai deţine nenumărate funcţii (unele chiar incompatibile). Ce dacă a plecat Antonie ca să întărească, încă neoficial, financiar ramura democrată a Alianţei, iar din echipa de trei magnifici portocalii a rămas singur? Ce dacă organizaţii întregi pleacă pe rând, una câte una, luând cu ele deocamdată consilieri locali? Ce dacă la Mureş consiliul de coordonare a coaliţiei nu se mai întâlneşte decât din an în Paşti? Problemele Sănătăţii sunt mai importante şi privesc ţara întreagă, nu doar un amărât de judeţ ocolit de investiori chiar dacă are trei miniştri?
Aşa şi este, dar uite că Florea sesizează degringolada şi se autopropune lider judeţean de Alianţă DA, de-abia instalat şef peste democraţi şi fără nici un scrupul în a încălca protocolul de funcţionare al deja fragilei Alianţe. În timp ce liberalii înghit în sec şi tolerează toate mârşăviile fostului adversar politic. Tolerează dispreţul cu care primarul l-a tratat pe Teodor Giurgea – "un circar", dacă vă mai amintiţi eticheta lui Florea -, pe Ciprian Dobre – cu care a fost adversar şi pe tarlaua politică, dar şi în sala de judecată -, dar şi, de ce nu, pe Dinu Socotar, un politician care, deşi nu străluceşte în organizare, a făcut multe pentru ca Eugen Nicolescu să ajungă acolo unde este.
Prins în lupta cu farmaciştii, cu directorii de spitale, cu Academia ş.a.m.d., Nicolăescu ar trebui să-i lase, după cinci ani în care i-a învăţat politică, pe liberalii din Mureş să se preocupe de sănătatea judeţului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE