Speranţe doar pentru luna aprilie Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Speranţe doar pentru luna aprilie

3283_sperante.gifDupă cum vă prezentam în numărul de ieri al ziarului, strada Remetea nu a mai fost reparată de câţiva ani buni. Anul trecut a fost nivelată în proporţie de 30%, însă nu a fost de ajuns, deoarece autobuzul care duce copiii la şcoală nu mai poate urca până acolo. Zilele trecute unul dintre autobuze a rămas împotmolit şi a fost necesară intervenţia unei echipe de specialitate pentru scoaterea lui din gropi. Deşi strada este programată pentru introducerea serviciilor de apă şi canalizare, primăria nu vrea să repare strada până ce conductele de apă nu vor fi introduse în vechea localitate. Serviciul de Tehnică Utilitară din Primăria Târgu Mureş când va face o reevaluare a străzii şi abia atunci se va putea spune cu certitudine cum va fi modernizată strada. Abia în luna aprilie se vor începe lucrările de modernizare a străzii până la numărul 259, oricum aceste lucrări nu vor fi începute fără ca Aquaserv să introducă apa şi canalizarea pe stradă. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Marius Paşcan nu a dorit să răspundă întrebărilor noastre în legatură cu problema din "cartierul" Remetea. Totuşi am reuşit să îl contactăm şi să vorbim cu Mihai Faco, referent în cadrul Serviciului de Tehnică Utilitară din cadrul Primăriei Târgu Mureş. Acesta ne-a declarat că strada o fost nivelată anul trecut, în perioada verii, cu pietriş şi balast. Gyorfi Attila a depus plângeri şi la prefectură însă fără rezultat şi fără nici un răspuns. Am încercat să îl contactăm pe Ciprian Dobre, prefectul judeţului Mureş, însă nu am reuşit să vorbim cu el deoarece era "prins" în audienţe.

"Dacă nu există conducte de apă şi canalizare în acea zonă, asta nu înseamnă că Primăria nu poate repara strada. Dacă noi nu vom introduce conductele acolo, atunci Primăria nu va repara strada, este absolut incredibil. Dacă se urma acest principiu şi la restul străzilor din aceeaşi situaţie, atunci foarte multe străzi nu erau nici astăzi asfaltate. Oricum nu depinde de noi cât de repede se va introduce apa şi canalizarea, ci de primărie, când ne vor aloca fondurile necesare pentru această operaţiune", Sofalvi Szabolcs, purtător de cuvânt al Aquaserv.

"Acum iarna nu putem face nimic, nici dacă am vrea să facem ceva, nu putem din cauza zăpezii şi mai ales a apei care rezultă din topirea ei. Oricum lucrările se fac din şase în şase luni şi cum a fost făcut în vară, eu zic că ar trebui să reziste. În aprilie vom începe modernizarea străzii şi o vom asfalta corespunzător", Mihai Faco, referent Serviciul de Tehnică Utilitară
Vlad ZAHARAGIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE