Aleşii luduşeni îşi dau votul de buget Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Aleşii luduşeni îşi dau votul de buget

Joi, 8 februarie, ora 14.00, aleşii locali din Luduş se întrunesc în şedinţă extraordinară pentru a aproba proiectul de bugetul de venituri şi cheltuieli la Serviciul de Gospodărire Comunală. Totodată, la această şedinţă va avea loc şi dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind aprobarea bugetului local al oraşului Luduş.
Anul trecut, executivul local a contractat un credit pe 20 de ani, necesar contribuţiei de 48% din valoarea lucrării estimate la 20 milioane euro şi cu termen de punere în funcţiune în luna septembrie 2007.
O altă lucrare care a demarat cu finanţare PHARE este lucrarea de canalizare menajeră în zona de Nord a oraşului, în valoare de 850.000 de euro, la care Consiliul Local participă cu 10%. În anul 2006 s-a făcut o extindere a reţelei de canalizare menajeră în zona de Est a oraşului, pe străzile Nicolae Grigorescu, Mioriţei, Grădinilor, Aleea Parcului şi Cinema, lucrare evaluată la un miliard de lei.
A fost executată o reparaţie capitală la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pe străzile 8 Martie, Primăverii şi în cartierul Dacia până la staţia de betoane. S-au dat în folosinţă două traversări la nivel de cale ferată pe străzile Rozelor-1 Decembrie 1918 şi Viilor-Mihai Eminescu.
În anul 2006 a demarat programul de modernizare a instituţiilor de învăţământ din oraş, fiecărei şcoli fiindu-i alocate sume consistente în funcţie de necesităţi. Tot în cursul anului 2006 s-au efectuat reparaţii la Casa de Cultură, s-a finalizat construcţia blocului ANL, s-a reparat drumul spre cimitir, s-au executat lucrări de asfaltare şi modernizări de trotuare în Luduş, Gheja şi Roşiori. (K.L.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE