Duel pentru Final Four Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Duel pentru Final Four

p_8_2_25.jpgEchipa de volei feminin CSU Medicina Târgu-Mures va încerca patrunderea în premiera în finala de patru a Cupei României la volei feminin. Anul trecut echipa a irosit sansa pe care a avut-o, pierzând duelul în doua manse cu Volei 2004 Constanta, echipa care în momentul respectiv era în clasamentul campionatului sub echipa mureseana, dar a reusit sa se mobilizeze în jocurile de cupa cu echipa noastra. În acest an lucrurile sunt din multe puncte de vedere similare. Adversara, Unic Piatra Neamt se afla în clasament sub echipa noastra, a fost învins clar în campionat cu 3-0 în sala Anton Pongrácz, dar este în acelasi timp destul de puternica sa poata învinga.
Experienta acumulata de fetele muresene în cupele europene poate fi considerat un atu important în duelul eliminatoriu disputat dupa reguli similare. CSU Medicina are însa probleme de efectiv, doua jucatoare noi în sextetul de baza, la care se adauga forfaitul din ultimul moment a lui Torregrossa, care va deveni în viitorul apropiat mama.
În jocul care va începe de la ora 17.00 în sala Anton Pongrácz orice rezultat este posibil, si în functie de forma de moment a celor doua combatante, a inspiratiei sau a norocului. Calificarea însa în mod sigur nu se decide acum, ci abia dupa returul de la Piatra Neamt, programat peste o saptamâna.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE