Vasile Gliga este membru PD! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Vasile Gliga este membru PD!

p_7_1_30.jpg
Neatentia nu face victime doar în rândul elevilor, ci si la case mai mari, cum ar fi Parlamentul României. Cotidianul Zi de zi a descoperit o perla haioasa în declaratia de interese a deputatului PSD Vasile Gliga, unde, la punctul 4, care consemneaza calitatea de membru în organele de conducere, administrare si control, retribuite sau neretribuite, detinute în cadrul partidelor politice, functia detinuta si denumirea partidului politic, aflam ca alesul muresean în Camera Deputatilor pe listele Partidului Social Democrat este „vicepresedinte PD Reghin si membru BPJ.”
Curiosi sa aflam care este motivul transferului de la PSD la un partid decedat, l-am contactat pe Vasile Gliga, care a negat plecarea sa din Partidul Social Democrat, explicând ca la mijloc este vorba despre o nefericita greseala de interpretare, care va fi îndreptata în curând. „Nu, n-am plecat din PSD! La mijloc este vorba despre o greseala de interpretare. Credeam ca în declaratia de interese trebuie trecute functiile politice detinute de-a lungul timpului si m-am conformat. E adevarat ca în perioada 1996-1998 am detinut functia de vicepresedinte al filialei Reghin a Partidului Democrat, însa în prezent sunt membru PSD. Oricum, în ultimii zece ani n-am fost membru în nici un partid politic”, a declarat Vasile Gliga. Lutierul ajuns în Parlamentul României a mai precizat ca greseala din declaratia de interese i-a mai fost semnalata de câtiva amici si ca a luat deja masuri. „Am trimis greseala la rectificat, sper ca documentul sa fie corectat în cel mai scurt timp”, a conchis deputatul.
Vicepresedintele Biroului Permanent Judetean al PSD Mures, Florin Vlas, a pus fapta colegului sau de partid pe seama neatentiei. „O fi gresit, din moment ce el e parlamentar PSD. E adevarat, înainte de a candida a fost curtat de PDL si a fost chiar membru PD mai demult. I-o fi ramas întiparit în minte”, a comentat, usor amuzat, Florin Vlas. Gluma plecarii lui Vasile Gliga din PSD a fost gustata si de deputatul PDL Doru Opriscan. „Prima dragoste nu se uita niciodata, dumnealui a fost cândva membru PD. Probabil atunci când a completat declaratia a ramas cu sufletul la trecut. Vorbind la modul serios, Vasile Gliga este un om de valoare si m-as bucura sa îl avem în rândul partidului. N-ar fi exclus ca într-o buna zi sa se reîntoarca”, a spus deputatul PDL.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE