Moldoveanul Eugen Melnik, singura noutate de la BC Mures Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Moldoveanul Eugen Melnik, singura noutate de la BC Mures

p_8_3_23.jpgSaptamana trecuta s-a reunit lotul divizionarei A de baschet masculin BC Mures Targu-Mures. Deocamdata singura noutate in lotul ”tigrilor” este Eugen Melnic din Republica Moldova care are si cetatenie romana, astfel incat nu este considerat jucator strain. Acesta are 30 de ani si 1,94 m inaltime. Cei cinci straini sunt asadar americanul Cooley, lituanienii Masiulis, Pociukonis si Peciukas si sarbul Tomic. Cu cel de-al doilea american, Keyron Sheard, care avea contract doar pana la revenirea lui Cooley, se mai negociaza rămânerea la echipă. Au parasit echipa Vajda Attila si Marius Bulancea. Antrenorul lituanian Audrius Prakuraitis a fost operat de hernie şi a fost externat din spital abia la sfarsitul saptamanii. Din aceleasi motive si programul de antrenamente a fost diferit, iar partida amicala dinaintea inceperii campionatului a fost anulata.
Jucatorii au revenit din minivacanţa de sărbători si au reluat antrenamentele in vederea debutului returului care va avea loc pe data de 16 ianuarie. Dupa cum se stie, in primul meci “tigrii” vor primi replica echipei CS Otopeni in fata carora au cedat foarte strans in turul campionatului, scor 66-63. Perioada scurta de transferuri si problemele de sănătate ale antrenorului Audrius Prakuraitis au facut ca tratativele pentru transferul unui nou jucator roman sa esueze deocamdata. Preconizatul transfer al brasoveanului Radu Paliciuc ramane sub semnul intrebarii. ”Sunt multi jucatori din campionat care si-au manifestat intentia de a se transfera la noi. Avem si o alta propunere pentru transferul unui jucator valoros, mai incercam sa rezolvam completarea lotului. Regulamentul si perioada scurta ne impiedica, efectiv nu mai avem timp suficient”, a declarat presedintele clubului, Szalkay Jozsef.
Dupa evolutia din finalul turului, atât sportivii cât şi antrenorii privesc cu optimism returul. Suporterii sunt de asemenea increzatori si asteapta cu nerabdare reluarea campionatului si intalnirea cu idolii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE