Unii se joaca de-a evacuarea, altii sufera… Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Unii se joaca de-a evacuarea, altii sufera…

alex_poza_noua_045e6a.jpgNu cred ca exista ceva mai neplacut în existenta unei institutii decât primirea unei somatii de evacuare a spatiului în care angajatii îsi desfasoara activitatea. Poate doar închiderea definitiva… De acest lucru s-au convins, în acest început de an, salariatii a patru institutii muresene: Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Târgu-Mures, Serviciul Teritorial Târgu-Mures al DIICOT, Parchetul de pe lânga Tribunalul Mures si Bibiloteca Judeteana Mures.
Pentru primele trei institutii situatia e urmatoarea: momentan functioneaza în cladirea Curtii de Apel Târgu-Mures, dar oamenii trebuie sa se mute deoarece judecatorii si ceilalti angajati ai Curtii de Apel se confrunta cu mari probleme legate de spatiu. Cine a fost vreodata pe acolo stie ca asa si e, chiar exista o criza acuta de spatiu. Totusi, desi termenul limita a trecut, acesta fiind 1 ianuarie 2010, profesionistii celor trei institutii care trebuie sa evacueze cladirea au gasit clementa, deoarece se duc tratative pentru obtinerea unui nou spatiu.
Nu acelasi lucru se poate spune despre biblioteca din cartierul târgumuresean Cornisa, care functioneaza sub egida Bibliotecii Judetene Mures si care îsi asteapta cititorii în incinta Casei de Cultura „Mihai Eminescu”. Primaria a emis o somatie de evacuare, sub pretextul ca se are în vedere reorganizarea Casei de Cultura, care trebuie sa se autofinanteze. Prin urmare, afara cu cei care nu aduc venituri! Cu toate ca la Brasov de exemplu, biblioteca judeteana este sprijinita de municipalitate. Oarecum curios, primarul a promis ca biblioteca nu va fi evacuata, dar spusele edilului nu se potrivesc cu faptele de pâna acum.
Ce legi bizare guverneaza aceasta tara! Sa emiti somatii de evacuare fara sa oferi alternative sau fara sa te intereseze unde se muta cei vizati! Nu suntem, oare, din nou de râs?!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE