Cel mai rapid server din lume la Banca Transilvania Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Cel mai rapid server din lume la Banca Transilvania

p_4_1_08059d.jpgBanca Transilvania este prima institutie bancara din lume care beneficiaza de Sun Oracle, un sistem integrat pentru baze de date, Exadata Database Machine Versiunea 2, care va creste viteza de 30 de ori în ceea ce priveste accesarea informatiilor de business. Potrivit unui comunicat de presa remis de conducerea bancii, sistemul este implementat datorita unui parteneriat semnat între Banca Transilvania si companiile Oracle si Trend Import-Export, fiind cel mai rapid server din lume atât în ceea ce priveste consolidarea bazelor de date, cât si pentru procesarea de tranzactii online si stocarea de date.
Totodata, noua infrastructura va permite Bancii Transilvania sa-si serveasca într-un timp mai scurt clientii, sa asigure servicii performante si sa sustina constant inovatia. ”Banca Transilvania si Oracle, alaturi de compania Trend Import-Export, au construit, în timp, un parteneriat puternic. Ca banca a oamenilor întreprinzatori, ne dorim sa crestem performanta operatiunilor si sa continuam sa inovam. Noul sistem ne permite un acces de 30 de ori mai rapid la informatiile de business, ceea ce înseamna decizii si mai rapide, precum si o segmentare mai acurata a bazei de date. Iar beneficiarii directi sunt cei 1,5 milioane de clienti pe care îi avem”, a declarat Robert C. Rekkers, director general al Bancii Transilvania.

Reteaua Bancii Transilvania în judetul Mures

Sucursala:
B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 37, Târgu-Mures

Agentii:
Târgu-Mures: B-dul 1848 nr. 48 – 50, str. Cutezantei nr. 21, str. Calarasilor nr. 12, P-ta Victoriei nr. 14, str. Gheorghe Doja nr. 187 si 243, str. 22 Decembrie 1989 nr. 11-15, P-ta trandafirilor nr. 39/41, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 184, str. Decebal nr. 4, str. Mihai Viteazu nr. 31;
Iernut: str. Tudor Vladimirescu nr. 44;
Ludus: str. Republicii nr. 35;
Reghin: str. Mihai Viteazu nr. 2, str. Iernuteni nr. 12;
Sângeorgiu de Mures: str. Principala nr. 284;
Sighisoara: str. Herman Oberth nr. 15, str. Mihai Viteazu nr. 10;
Sovata: str. Principala nr. 170;
Târnaveni: str. Republicii nr. 68;
Ungheni: str. Principala

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE