Ivorianul Bamba Moussa vrea promovarea cu FC Municipal Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 131 Vizualizări

Ivorianul Bamba Moussa vrea promovarea cu FC Municipal

p_5_1_3c0256.jpgIeri s-au reunit componentii liderului seriei secunde a Ligii a doua de fotbal FC Municipal Targu-Mures. Primul lucru care intereseaza este cel referitor la noutatile din lot. La capitolul sosiri, deocamdata pot fi amintiti ca certitudini doar tinerii Alexandru Vagner (20 ani, fundas sau mijlocas dreapta) si Paul Anton (junior, 18 ani, mjlocas central de profil defensiv), ambii imprumutati pana in vara de la Gloria Bistrita. O noutate mai excentrica este primul jucator de culoare al FCM, Bamba Moussa, originar din Coasta de Fildes. Ivorianul este milocas, coordonator de joc si este ambidextru. Este casatorit de doua luni cu o romanca. In 6 ianuarie a implinit 25 de ani si vine de la Jeunesse Club d’Abidjan, pentru care a evoluat trei sezoane, a jucat 68 de meciuri si a inscris 12 goluri. In 2006 a semnat un contract pe trei sezoane cu englezii de la Sheffield United (liga a doua), dar nu a apucat sa joace, fiind imprumutat doi ani la Chengdu Blades, locul VII in Superliga chineza. Pentru aceasta a jucat 60 de meciuri si a reusit 12 goluri. Dupa experienta asiatica a mai jucat un an in Ungaria, la Ferencvaros, cu care a promovat pe prima scena maghiara. Aici a evoluat 18 partide si a inscris un gol. Pe data de 2 octombrie 2009 a participat la un trial organizat de FC Arges, nefiind retinut in lot. O alta achizitie care este pe cale de a fi perfectata este Sebastian Ilea (liber de contract, ultima echipa, Ariesul Turda).
Lista achizitiilor ramane, deschisa, conducerea executiva negociind cu alti cativa jucatori care se vor alatura lotului in zilele urmatoare.
La plecari, singura certitudine o reprezinta Cristian Luca, atacant care va pleca la FC Bihor. Dupa ce se va definitiva lista noilor sositi se va hotari si lista celor care vor fi imprumutati.
Dupa cum s-a anuntat, lotul va efectua vizita medicala in zilele de 13 si 14 ianuarie, iar primele antrenamente la baza proprie. Luni, 18 ianuarie, echipa se va deplasa la Sovata pentru primul cantonament al stagiului de pregatire. In acest timp vor disputa trei partide amicale (in 23, 26, respectiv, 29 ianuarie, ultima in compania Avantului Reghin).
Dupa revenirea la Targu-Mures, FCMunicipal va sustine in 3 februarie, un nou meci-test, adversarul nefiind inca desemnat. Al doilea stagiu de pregatire este preconizat in intervalul 5-13 februarie, in Ungaria, unde vor sustine alte trei jocuri de verificare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE