Televiziunea muresenilor, TTM, implineste patru ani! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

Televiziunea muresenilor, TTM, implineste patru ani!

p_4_1_7155f1.jpgSâmbătă, 23 ianuarie, muresenii vor avea parte de o transmisiune specială cu ocazia împlinirii celor patru ani de la aparitia postului local de televiziune, TTM.
Televiziunea Târgu Mureş se bucura de o identitate vizuală bine conturată. Cele 12 ore de program propriu zilnic, 6 jurnale de ştiri pe zi, de luni până vineri şi 25 de emisiuni ce reflectă tot ceea ce este esenţial în viaţa comunităţii mureşene, reprezintă cartea de vizită a celei mai mari televiziuni locale din România. Sâmbătă, TTM va sufla în cele patru lumânări alături de telespectatori. „Va fi o ediţie specială a Televiziunii Târgu-Mureş, prima televiziune locală din judeţul Mureş. Vom avea ştiri speciale legate de viaţa noastră la TTM, despre familiile celor care lucrează la TTM, în general o privire de ansamblu a celor patru ani pe care îi împlinim. Telespectatorii ce ne vor suna, vor avea parte de multe premii în bani şi multe surprize”, a precizat Mugur Gorea, producător general TTM.
Vor fi invitaţi, pe rând, în direct, cei care au lucrat iniţial la TTM. Programul începe cu „Clubul Pantalonilor Scurţi” realizat de copiii angajaţilor TTM. Va urma o ediţie specială „Viaţa Satului” realizată de Mihai Naşca, iar între orele 14.00 si 19.00, Kakasi Mihaly va avea grijă de buna-dispoziţie într-o emisiune aniversară, despre cei patru ani de TTM, în stilul sau caracteristic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE