Adrian Pop duce mai departe numele si palmaresul ASA Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 154 Vizualizări

Adrian Pop duce mai departe numele si palmaresul ASA

p_12_1_31.jpg
Ultimul presedinte al clubului de fotbal ASA, Virgil Lacatusu, a tinut sa mentina sectia de fotbal fanion a Targu-Muresului in viata. Chiar doar la nivel de juniori, aceasta fiinteaza la Sangerorgiu de Mures, sediul clubului fiind inregistrat la domiciliul fostului presedinte. Actualul presedinte este Mircea Bucur iar unul dintre antrenori, Adrian Ioan Pop, care ne-a dezvaluit cateva secrete din activitatea clubului.

Reporter: Putem prezenta o scurta carte de vizita a lui Adrian Pop?
Adrian Pop: Am activat ca jucator la mai multe echipe din judet si din afara lui, in divizia C. Mai joc si acum la Gaz Metan Targu-Mures, predau educatia fizica la Gimnaziul Sfantu Gheorghe din Sangeorgiu de Mures si antrenez grupele mici ale AS FC ASA.
Rep.: A cui a fost aceasta initiativa?
A.P.: Propunerea a fost a domnului Virgil Lacatusu, presedinte la acea vreme a ASA-ului. Acesta a considerat ca daca nu poate fi dusa la nivelul unei echipe mari, cel putin la nivelul juniorilor clubul sa nu-si inceteze activitatea. Practic, centrul de copii si juniori ai ASA-ului n-a murit niciodata. Avem deocamdata sprijinul catorva sponsori, dar un aport important il au parintii.
Rep.: Ce impact are aceasta denumire asupra clubului?
A.P.: In primul rand avem posibilitatea sa ducem numele si palmaresul mai departe. Pe de alta parte, are o puternica influenta asupra copiiilor, ii motiveaza. Deocamdata numarul celor inscrisi la cele mai mici grupe este mic, oarecum explicabil datorita perioadei sarbatorilor si a anotimpului. Campania de selectie am inceput-o doar in decembrie, dar speram ca la primavara numarul acestora sa creasca.
Rep.: Nu este aria de selectie este restransa, avand in vedere marimea localitatii si existenta unui alt club in localitate?
A.P.: Suntem un colectiv restrans, dar unit. Chiar daca localitatea este mai mica incep sa vina copiii si au inceput sa apara si rezultatele. Avem dupa doar cateva luni titlul judetean la Olimpiada Sportului Scolar. Suntem un club mic, ne straduim sa ne mentinem pe linia de plutire, sa pastram traditia si renumele ASA. Incet, suntem convinsi ca vor veni copii si din alte localitati, chiar din Targu-Mures.
Rep.: Aveti propuse si obiective?
A.P.: Deocamdata nu putem vorbi despre asa ceva. Ne propunem cat mai mult, sa creem un centru puternic de juniori, sa crestem copii talentati. Pe viitor, nu se stie niciodata, poate se vor gasi solutii pentru a folosi ceea ce facem noi pastrand numele, prestigiul si palmaresul, tot ceea ce se intelege prin ASA Targu-Mures.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE