Dragoş Popa se bucură de prieteni de ziua lui Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Dragoş Popa se bucură de prieteni de ziua lui

10-1_07.jpg
Constatăm fără prea multă mirare că iarna nu-i nici pe departe ca vara! Burniţă, ceaţă şi minus zece grade la umbră, nu aduc a vară! Tocmai de aceea sperăm ca evenimentele plăcute din viaţa concetăţenilor noştri reuşesc să le aducă o rază de soare!
Pictoriţa Sabina Ana Păcuraru mulţumeşte pentru urările mele de bine, dar nu sărbătoreşte azi, pentru că aşteaptă nişte priteni dragi de la Cluj. “Sărbătoarea va fi amânată până la sfârşituil săptămânii, ca în fiecare an, aştept prieteni dragi de la Cluj, cât despre cadouri nu ţin neapărat la ele, bucuria de a fi împreună cu cei dragi şi acele mici atenţii, de obicei simbolice mă mulţumesc, aşa că de ziua mea cred că o să fie bine!”, afirmă sărbătorita.
Tot azi îşi serbează ziua de naştere prof. Pascu Flavia Rodica de la Catedra de Boli Infecţioase din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş. Prof. Teodor Socaciu de la Universitatea “Petru Maior” împlineşte azi 61 de ani, ocazie de a-i transmite toate cele bune şi La mulţi ani! Preşedintele interimar PSD Târgu-Mureş şi directorul medical al spitalului privat Nova Vita împlineşte azi, 3 februarie, 32 de ani. Întrebat fiind cum sărbătoreşte, Dragoş Popa a declarat: “Voi fi prins serviciul, de aceea voi sărbători mai restrâns cu colegii la locul de muncă, la Nova Vita, iar petrecerea va avea loc la sfârşitul săptămânii la Pescăruş”. Îl întreb cum decurge o asmenea zi din viaţa lui? “Sunt surprins de fiecare dată de mulţimea de cunoştinţe şi de prieteni care îşi aduc aminte de ziua mea, e un lucru ce mă bucură!”, răspunde cel care se poate mândri cu 1171 prieteni pe Facebook!
Tuturor celor care serbează un eveniment important din viaţa lor, la mulţi ani şi numai bine!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE