Responsabilitatea socială va fi dezbătută de europarlamentari Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Responsabilitatea socială va fi dezbătută de europarlamentari

3_2_40.jpgMunicipiul Târgu Mureş va găzdui în luna mai o conferinţă cu caracter internaţional legată de responsabilitatea socială.
Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita şi Susan Vrdlovec, reprezentanta sindicatului HK Aaolburg din Danemarca, prezentă la Târgu Mureş pentru finalizarea proiectelor cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, privind realizarea unor parcuri special amenajate pentru copiii cu dizabilităţi din case de tip familial şi cursuri de specializare a angajaţilor DGASPC Mureş privind modul de lucru cu copiii asistaţi. „În luna mai intenţionăm să organizăm o conferinţă în Târgu Mureş în cadrul căreia să discutăm despre responsabilitatea socială, să prezentăm rezultatele acestui proiect educativ (n.r.-cursul pentru angajaţii DGASPC Mureş). Am dori să prezentăm rezultatele acestei conferinţe deoarece responsabilitatea socială este un concept mai amplu şi dorim să implicăm mai multe persoane în această activitate. Scopul nostru este acela de a determina cât mai multe persoane din România de a se îngriji de semenii lor, de cei care nu au posibilitatea să o facă pentru ei înşişi”, a declarat Susan Vrdlovec, reprezentanta sindicatului HK Aaolburg din Danemarca. Aceasta a subliniat că responsabilitatea socială trebuie înţeleasă şi nu este doar un concept despre care trebuie să se vorbească, ci este un concept în care trebuie să se implice toată societatea civilă. „Această conferinţă va fi un motiv în plus pentru a promova această responsabilitate socială. Pentru că  lumea este ceea ce putem noi să facem, ceea ce decidem noi să fie”, a mai spus Susan Vrdlovec.
Preşedintele CJ Mureş a subliniat că în cadrul conferinţei vor fi prezenţi actori de la nivel European, naţional şi local, precum şi participanţi ai cursului pentru a-şi împărtăşi experienţa dobândită. „Prezentăm experienţa pe care au dobândit-o dânşii, cei care au urmat cursurile, rezultatele proiectului, vom discuta şi câteva probleme legate de modul de reglementare, pentru că dorim să vină şi europarlamentari care răspund de probleme sociale şi să discutăm şi câteva probleme de reglementări europene”, a precizat Lokodi Edita. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE