Au fost desemnaţi noii membrii în Consilii şi Senat la UMF Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Au fost desemnaţi noii membrii în Consilii şi Senat la UMF

5-3_30.jpgCadrele didactice de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş şi-au desemnat reprezentanţii în Consiliile Facultăţilor şi Senatul universităţii.
Al doilea tur al alegerilor la UMF au fost validate fiind întrunit cvorumul necesar. Astfel pentru Consiliul Facultăţii de Medicină, gradul de participare la vot a fost de 60,63%, fiind aleşi pentru secţia român cu un număr de 104 voturi Leonard Azamfirei şi Dan Dobreau, urmaţi de Cristian Boeriu, Klara Brânzaniuc, Constantin Copotoiu, Daniela Dobru, Minodora Dobreanu, Florin Buicu, Sanasa Copotoiu şi Vasile Mureşan, aceştia fiind desemnaţi şi pentru Senat, alături de  Angela Borda, Mihaela Opriş, Silviu Morariu, Lucian Puşcaşiu, Lia Georgescu şi Călin Molnar. Pentru Consiliul Facultăţii de Medicină, limba de predare maghiară au fost desemnaţi Muhlfay Gheorghe, Simona Marcu, Iosif Gabos Grecu, Szederjesi Janos, Fulop Emoke şi Szavuy Jozsef Andras aceştia fiind aleşi şi pentru funcţia de membrii în Senat.
La alegerile pentru membrii Consiliului Facultăţii de Farmacie, gradul de participare la vot a fost de 61,11%, fiind desemnaţi pentru secţia română Daniela Lucia Muntean şi Camil Eugen Vari. Pentru Senatul universităţii au fost aleşi Daniela Lucia Muntean şi Augustin Curticăpean.
În ceea ce priveşte alegerile pentru Consiliul Facultăţii de Medicină Dentară, gradul de participare la vot a fost de 56%, prezentându-se 28 de alegători din cei 50 înscrişi pe listele electorale. În Consiliul Facultăţii au fost aleşi Cristina Molnar Varlam şi Mircea Suciu. Membră în Senatul universităţii, din partea Facutăţii de Medicină Dentară a fost aleasă Monica Dana Monea.
Următoarele alegeri la UMF Târgu Mureş vor avea loc în perioada 22-24 februarie pentru candidaţii la funcţia de rector. Cei trei candidaţi, prof. dr. Klara Brânzaniuc, prof. dr. Tiberiu Băţagă şi prof. dr. Leonard Azamfirei îşi vor prezenta astăzi, în cadrul unei şedinţe publice platformele electorale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE