Doru Borşan jr., bronz la naţionalele de tenis Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Doru Borşan jr., bronz la naţionalele de tenis

Jucătorul de tenis de câmp Doru Borşan junior a obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional la categoria băieţilor de 12 ani. După un parcurs foarte bun, în care târgumureşeanul nu a cedat niciun set, ajungând între primii patru jucători la categoria sa de vârstă, miercuri a disputat semifinala. După ce a pierdut în faţa favoritului numărul 1 a competiţiei, Filip Cristian Jianu, legitimat la clubul Dinamo Bucureşti, târgumureşeanul legitimat la LPS CSŞ Constanţa l-a învins în finala mică pe târgovişteanul Radu Mihai Papoe în două seturi, scor 6-3, 6-3 şi urma să susţină finala mică şi în proba de dublu, unde îl are ca partener pe coechipierul său, Filip Ceară.

Finala mică şi la dublu

Mureşeanul a ajuns în penultimul act al probei de dublu alături de Filip Ceară, după ce au trecut cu mari emoţii în sferturi de dublul Ştefan Andreescu (Slobozia)-Sebastian Gima (Constanţa), cu 1-6, 6-3, 10-8. În optimile de finală a probei au trecut cu un dublu 6-1 de petroşenenii Nicholas Ionel-Kevin Lovas. În semifinale au cedat în faţa perechii Nini Dică (Timişoara)- Filip Cristian Jianu (Dinamo Bucureşti), favoriţii 1 ai probei de dublu.

Rezultatele din ultimele luni ale anului trecut, când a câştigat cinci turnee consecutive şi calificarea până în penultimul act al competiţiei care se dispută la Bucureşti îi vor aduce alte puncte şi un loc mai bun în clasament. Înaintea startului competiţiei de la Bucureşti, jucătorul care peste o lună va împlini 12 ani ocupa locul VIII în ierarhia care cuprinde în jur de 1.500 de jucători.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE