Foraj Sonde, business de 6,9 milioane lei cu Romgaz Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 397 Vizualizări

Foraj Sonde, business de 6,9 milioane lei cu Romgaz

Compania Foraj Sonde SA din Ernei a câștigat licitația organizată de Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, sucursala Târgu-Mureș, pentru executarea de lucrări pregătitoare provizorii, foraj și probe de producție, la sonda 5 Herepea, amplasată în extravilanul satului Dâmbău, comuna Adămuș, județul Mureș. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitație au participat trei oferte, iar valoarea contractului câștigător este de 3.520.000 lei, fără TVA.

De asemenea, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, sucursala Târgu-Mureș, a atribuit aceleiași companii o altă licitație, în valoare de 3.389.000 lei, fără TVA, care are ca obiect de activitate realizarea căii de acces, careu, foraj și probe de producție la sonda 1 Grebeniș Vest, județul Mureș.

Conform site-ului listafirme.ro, Foraj Sonde SA Ernei se ocupă cu activităţi anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale, are cinci administratori, Vasile Aron, Adina Aron, Lazăr Avram, Vitalian Danciu şi Sorin Ioan Crăciun, un asociat persoană fizică, Vasile Aron, şi doi asociaţi persoane juridice: IOT Dosco SRL şi Foradex SA. Compania a avut 554 de angajaţi în 2011, an în care a derulat afaceri de 95,27 milioane lei şi a obţinut profit de 2,39 milioane lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE