Start înscrierilor la Cupa Coca-Cola Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Start înscrierilor la Cupa Coca-Cola

A doua ediţie a Cupei Coca-Cola la minifotbal va debuta peste o lună, în data de 25 februarie. Competiţia este destinată liceelor din toată ţara şi se dispută după regulile futsalului. Managerul proiectului, Bogdan Mareş, din partea Gazetei Sporturilor a prezentat reprezentanţilor instituţiilor mureşene regulile noii ediţii şi modificările de regulament. Acestea pot fi găsite pe siteul Cupa Coca-Cola.ro

Doar liceeni, legitimaţi sau nu

Echipele interesate de această competiţie se pot înscrie până în data de 10 februarie. Listele cu loturile vor putea cuprinde 15 jucători, atât în competiţia băieţilor, cât şi a fetelor, tabelul cuprinzând obligatoriu datele componenţilor şi viza medicală în dreptul fiecăruia. Numărul echipelor participante la nivel naţional va fi de maximum 428, în ordinea înscrierilor. Componenţii lotului trebuie să fie şcolarizaţi la instituţia pe care o reprezintă, dar să fie elevi de liceu, vârsta maximă fiind de 20 de ani. O dispută aprinsă a avut loc pentru punctul care prevede că Liceele cu Program Sportiv nu au drept de participare, dar au drept de joc şi cei legitimaţi. Motivul disputei l-a constituit faptul că multe instituţii şcolarizează elevi care sunt jucători legitimaţi la alte cluburi, iar unii dintre elevii LPS-urilor practică o altă disciplină. Acest aspect va fi dezbătut în perioada următoare.

Organizarea primei faze revine judeţelor, care îşi pot programa jocurile primei faze în funcţie de numărul echipelor înscrise. Primele clasate vor participa la faza regională, în perioada 19 aprilie-12 mai, împărţită în patru zone: Timişoara, Constanţa, Târgu-Mureş, Iaşi. Prima clasată la această fază se va califica pentru turneul final, unde se vor adăuga alte patru echipe din Bucureşti. Acesta se va disputa la sfârşitul lunii mai.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE