“Tricolorii” de la futsal iau startul la Euro Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

“Tricolorii” de la futsal iau startul la Euro

Reprezentativa de futsal a României va susţine marţi, 28 ianuarie prima partidă din cadrul turneului final al Campionatului European, care se dispută în Belgia, la Anvers. Cu patru mureşeni în echipă (Florin Ignat, Cosmin Gherman, Dumitru Stoica şi Ioan Al-Ioani), “tricolorii” au învins în ultimele două jocuri de pregătire înaintea plecării spre Belgia, programată luni, echipele Dunărea 2005 Călăraşi cu scorul de 14-0 (6-0) şi United Galaţi cu 8-1 (5-0).

Ambele partide s-au disputat la Chiajna, acolo unde s-a aflat în cantonament lotul condus de antrenorul Nelu Stancea. La Euro, România face parte din grupa A şi va debuta pe terenul din incinta “Lotto Arena” cu formaţia gazdă, marţi, ora 22.00 (ora României). Al doilea meci al “tricolorilor” va fi în compania reprezentativei Ucrainei, care va avea loc joi, 30 ianuarie, ora 19.30 (ora României). Reamintim că primele două clasate în fiecare din cele patru grupe a câte trei se vor califica în sferturile de finală. Acestea se vor disputa în zilele de 3 şi 4 februarie, semifinalele sunt programate în ziua de joi, 6 februarie, iar finalele sâmbătă, 8 februarie. Ambele partide ale României din cadrul grupei pot fi urmărite în direct pe posturile de televiziune Eurosport, care va transmite integral competiţia.

Fără “artileria grea”, City’us pregăteşte returul

Fără cei patru convocaţi la lotul naţional şi alţi câţiva care lipsesc din motive medicale sau personale, campioana City’us Târgu-Mureş a câştigat al doilea meci amical al anului. După remiza de joi, 8-8 pe teren propriu cu FK Odorheiu Secuiesc, după ce s-a ajuns de la 5-1 la 6-7, echipa lui Kacso Endre a învins în meciul revanşă, disputat sâmbătă pe terenul hargitenilor cu scorul de 13-9. Mureşenii vor relua campionatul în data de 9 februarie, când vor întâlni în deplasare echipa CFF Clujana Cluj. Ţinând cont de un meci considerat fără un grad mare de dificultate, acesta nu va fi probabil amânat în cazul în care reprezentativa va obţine  calificarea în fazele superioare ale Campionatului European, care se va încheia cu o zi înaintea reluării competiţiei interne.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE