Un zâmbet mai frumos şi sănătos, cu dr. Cristian Fridman Interviu
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 1345 Vizualizări

Un zâmbet mai frumos şi sănătos, cu dr. Cristian Fridman

În 2010 a absolvit Faculatea de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, după care a început să-şi pună în practică cunoştinţele dobândite, reuşind în timp să-şi facă un nume în peisajul mureşean al serviciilor medicale stomatologice. Începând cu acest an, stomatologul Cristian Fridman  îşi desăvârşeşte profesia la Reghin, în cadrul cabinetului Dr. Fridman Dental, situat pe strada Călăraşilor nr. 33.

Rep.: Ce v-a determinat să alegeţi municipiul Reghin pentru deschiderea cabinetului dumneavoastră?

Cristian Fridman: Este o zonă cu o influenţă mai mică a medicilor dentişti, plus că mi-a plăcut Reghinul ca şi oraş, la fel şi oamenii, şi m-am gândit că acest cabinet poate aduce un plus acestei zone prin cunoştinţele mele de medicină dentară. Tot ceea ce fac, fac pentru a ajuta oamenii, şi îmi place foarte mult meseria, pe care o fac.

Rep.: Ce impresie v-a făcut oraşul Reghin de la deschiderea cabinetului şi care a fost reacţia clienţilor care v-au trecut pragul?

Cristian Fridman: Reghin este un oraş foarte frumos, plăcut, iar oamenii sunt foarte civilizaţi, sunt mai educaţi, au mai multă bun simţ, decât oamenii de la oraşele mai mari. În general oamenii din oraşele mai mici au mai multă bun simţ, ce ţine de cei şapte ani de acasă, aşa ceva în oraşele mai mari nu mai există, începe să se piardă.

Rep.: Ce servicvii oferă reghinenilor Fridman Dental?

Cristian Fridman: Cabinetul stomatologic de medicina dentară dr. Fridman Cristian situat în Reghin, strada Călăraşilor nr. 33, vis-a-vis de Lidl, oferă servicii de stomatologie la cel mai înalt nivel. Echipa cu care colaborez este una tânără, sunt nişte profesionişti desăvârşiţi, majoritatea dintre ei sunt asistenţi universitari sau conferenţiari la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş. Oferim clienţilor servicii complete de stomatologie, care includ implantologie, chirurgie orală, ortodonţie, servicii complete de stomatologie. Încercăm să satisfacem şi pe cei mai pretenţioşi clienţi ai noştri.

Rep.: Mulţi consideră costisitor un tratament stomatologic. Cum surmontaţi această idee?

Cristian Fridman: Cabinetul stomatologic oferă, în cursul anului 2014, pensionarilor şi vârstnicilor o reducere de 10%, la manopera pentru tratamente, precum şi tuturor abonaţilor cotidianului „Zi de Zi”, „Ziarul de Mureş” şi „Transilvania Business” o reducere de 10% ce constă în tratamentul afecţiunilor cauzate de carie şi pentru detartraj. Toţi cei care doresc să beneficieze de serviciile oferite de noi pot să mă contacteze la cabinet sau la numărul de telefon 0755-267.993.

Rep.: Este stomatologul un rău necesar?

Cristian Fridman: Rău în nici un caz nu poate fi. Prin profesia lui, prin serviciile care le oferă vine în sprijinul oamenilor asigurându-le până la urmă sănătatea dentară. Ca în orice altă ramură a medicinei, e mai uşor să previi decât să tratezi. Trebuie să ţinem cont de faptul că afecţiunile dentare sunt focare de infecţie care produc şi alte modificări în organism. De aceea este de o importanţă majoră să facem controale periodice deoarece, chiar dacă mă repet, este mult mai uşor să previi decât să tratezi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE