Clubul Lions, premii pentru copiii talentaţi Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Clubul Lions, premii pentru copiii talentaţi

20 de copii aparţinând Direcţiei de Protecţie a Copilului Mureş au fost premiaţi, săptămâna trecută, în cadrul unui mic cenaclu literar, „Descoperă şi câştigi”, de către membrii Clubului Lions Târgu-Mureş, care încurajează şi sprijină de fiecare dată şi cu fiecare ocazie copiii talentaţi.

„Copiii au fost încurajaţi să mai scrie”            

În concursul de creaţie literară s-au înscris peste 100 de copii de clasele I-VIII din judeţul Mureş. La final, juriul a ales cele mai bune 20 de lucrări. „Copiii aparţin Direcţiei de Protecţie a Copilului Mureş. Concursul a fost de creaţie literară „Descoperă şi câştigi”, unde au participat peste 100 de copii din judeţul Mureş. În final, un juriu de specialitate a ales 20 de lucrări, evident cele mai bune, 10 scrise de elevii din clasele I-IV, iar celelalte 10 scrise de elevii din clasele V-VIII. Copiii au participat ca la un cenaclu literar, unde au citit lucrările lor, au fost aplaudaţi, felicitaţi şi încurajaţi să mai scrie, iar în final au fost răsplătiţi cu daruri inclusiv de la clubul Lions. Iniţiativa proiectului a aparţinut colegei noastre de la clubul Lions Târgu-Mureş, Arina Moldovan. Astfel de evenimente vor mai fi în viitor, în acest fel încurajăm şi sprijinim vocea copiilor speciali şi le arătăm că noi ascultăm, că suntem alături de ei şi îi răsplătim pentru munca lor, pentru talentul lor”, a precizat Ani Teglaş, membra Clubului Lions Târgu-Mureş.

„Să vin în toate circumstanţele în ajutorul semenilor mei aflaţi în situaţii dificile”

Membrii Clubului Lions desfăşoară frecvent acţiuni sociale şi medicale care fac fericiţi atât o mulţime de copii, cât şi de adulţi, misiunea clubului fiind tocmai aceea de a ajuta semenii aflaţi în situaţii dificile. „Clubul Lions desfăşoară acţiuni cu caracter permanent, cum ar fi: colectarea şi donarea de pachete către Centrele de copii, Centrele de vârstnici, copii şi adulţi din judeţul Mureş, constând în: îmbrăcăminte, dulciuri, jucării, alimente, cărţi, dar şi oferirea de ochelari şi consultaţii oftalmologice gratuite. Sprijinim, de asemenea, copiii talentaţi oferindu-le posibilitatea de a se face cunoscuţi în domeniul în care sunt activează. Acţiuni care fac fericiţi mulţi concetăţeni de-ai noştri cu probleme diverse: medicale sau sociale, fără posibilităţi materiale şi mai puţin norocoşi decât noi. Toate acţiunile le considerăm o reuşită, fapt care ne motivează să continuăm activitatea de voluntariat pe toate liniile posibile. Sunt mândră şi onorată să fac parte din Lions Club Tîrgu Mures, pentru că chintesenţa misiunii Lions este: „Să vin în toate circumstanţele în ajutorul semenilor mei aflaţi în situaţii dificile”, a subliniat Ani Teglaş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE