Jurnal de astre 1 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec
Aveti succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc.După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală.Fiti ceva mai îngăduitor!Spre seară, primiţi un cadou de care vă bucuraţi mult.
*Taur
Dimineaţa sunteţi foarte activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea.Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelelor sentimentale care vă frământă.Profesional, staţi bine. În ceea ce priveşte sănătatea, nu aveţi de ce să vă plângeţi.
*Gemeni
Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi casă. Partenerul de viaţă şi familia vă sprijină.Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. Fiţi mai încrezător!
*Rac
Dimineaţa sunteţi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă.Vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii şi este posibil să fiţi invitat la o petrecere.Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Nu vă speriaţi! Poate fi vorba despre o simplă indigestie.
*Leu
Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere.Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.Dacă aveţi de luat decizii importante, ascultaţi-vă intuiţia!
*Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor.Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal.Vă recomandăm să nu aveţi ezitări. Azi puteţi avea succes în tot ce faceţi.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE