Bikerii organizează prima ediție Maris Fest, la Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 579 Vizualizări

Bikerii organizează prima ediție Maris Fest, la Târgu Mureș

maris fest

În perioada 18-20 septembrie, la Târgu Mureș va avea loc prima ediţie Maris Fest, un festival ce-i aduce în prim plan pe cei pentru care motocicleta este un stil de viață, o pasiune nevindecabilă, de care nu poți să te dezbari, cu una, cu două. Viceprimarul Claudiu Maior și  organizatorii Romulus Puia, Eduard Ilea și Moldovan Tamas au făcut cunoscut evenimentul în cadrul unei conferințe de presă organizată în Sala de protocol a Primăriei, în ziua de miercuri, 16 septembrie, de la ora 10.00.

DSC_3537

” Finalul acestei săptămâni se anunță diversificat, în jur de 1000 de bicicliști vor participa în cadrul proiectului Academiei Velo, și aproximativ 250 de motocicliști, în cadrul festivalului Maris Fest și, este bine că astfel de evenimente se întâmplă la Târgu Mureș. De anul viitor vom include în buget câte o astfel de manifestare” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

12003188_910492359033538_6975204301056317313_n

Promovând cultura motociclismului de pe meleagurile Transilvaniei, în cadrul festivalului va avea loc o paradă a motocicliştilor, în care vor putea fi admirate o sumedenie de motociclete din cele mai diverse categorii, cruiser, naked, touring, chopper, speed, enduro. Cele mai bune ritmuri de muzică rock contemporană vor fi asigurate de participarea trupelor Marchosias, Rotilos, Black Diamond, LSD, Mantra, EvergreeD, The Blast, Halmyris, Mercedes Band şi Prospeckt, din Ungaria. Pe scena festivalului vor urca și New Proscenium, Bucovina, Kempes, Gothic, God şi unul dintre cele mai importante nume a scenei rock din Ungaria, Piramis.

Amuzament pe două roți

Partea de divertisment implică o serie de concursuri distractive, băutul berii, aruncatul butoiului, mersul încet pe motocicletă, trasul frânghiei, mersul printre jaloane, pasarea balonului cu apă în mersul motocicletei, recunoscutul partenerului de către pasagerul legat la ochi după sunetul tobei de eşapament” a declarat Romulus Puia, organizator.

11907385_902414089841365_385109112429097962_o

Festivalul fiind organizat pe malul râului Mureş, pentru iubitorii sporturilor de apă se va pune la dispoziţie caiacuri pentru plimbare pe cursul în amonte al râului. Pentru un plus de distracție vor exista diverse concursuri interactive cu premii și alte activități precum cursuri de prim-ajutor (SMURD), airsoft, paintball, cățărare, karting. Trupa SiriuS va delecta publicul cu spectacole pirotehnice.

foc

Organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, evenimentul se va desfășura pe malul râului Mureș, lângă complexul de agrement „Mureșul”. Intrarea este liberă, iar acțiunile se vor desfășura cu participarea şi sub supravegherea Poliţiei Rutiere și a unui echipaj SMURD.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE