Update. Concordia, dublă cu ASA și ASA 2 în Cupe Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Update. Concordia, dublă cu ASA și ASA 2 în Cupe

DSC_0605S-au stabilit datele și orele 16-imilor Cupei României la fotbal, care se vor disputa săptămâna viitoare, în peroada 22-24 septembrie. Clubul ASA Târgu-Mureș are calificate în această fază a competiției atât echipa din Liga IV, cât și prima garnitură, care acum intră în competiție alături de celelalte 13 formații din Liga I. Programul anunțat inițial a fost modificat. Ambele echipe târgumureșene erau programate să joace marți, 22 septembrie, de la ora 16.30. Între timp, partida echipei din Liga IV, ASA 2, care va juca pe stadionul Trans Sil cu Divizionara A Concordia Chiajna  a fost mutat pe joi, 24 septembrie, de la aceeași oră. Astfel, marți va juca doar ocupanta locului 3 din prima ligă, în deplasare, la formația suceveană Bucovina Pojorâta, nou promovată în seria I a ligii secunde, care a remizat în prima rundă, 2-2 pe teren propriu cu Gloria Buzău și a cedat în etapa a II-a, 1-2 la Rapid CFR Suceava.

Tot cu Chiajna și în Cupa Ligii

Tragerea la sorți a sferturilor și semifinalelor Cupei Ligii Adeplast a adus formației ASA ca adversară tot Concordia Chiajna, pe terenul ilfovenilor. Calificarea se va juca într-o singură manșă eliminatorie, în zilele 14 și 15 octombrie.

Celelalte trei „sfeturi” sunt:

Dinamo București – CFR Cluj
FC Viitorul – Astra Giurgiu
FC Steaua București – ACS Poli TImișoara

În semifinale, care se vor juca tur-retur pe 8 martie și 5 aprilie 2016. se vor întâlni câștigătoarele „sferturilor” Concordia/ASA – Dinamo/CFR și Poli/Steaua – Viitorul/Astra.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Maiore,ajuta ASA2 cu jucatori de la prima echipa,sa-i batem si pe acesti sprancenati de la Chiajna.Nu as vrea ca pe 24.09 dupa acest meci sa plecam cu capul plecat de pe TRANSIL.In memoria TRIBUNULUI ce te-a lansat in politica mare,MAIORE FA-NE O MARE BUCURIE SI ASA2 sa mearga mai departe.La anul tu vei fi primarul orasului,100%,restul care vor candida trebuiesc anuntati doar sa-si vada de treaba,si sa se ocupe de pisici .

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE