Home / Social / Proiectul „Cinstire eroilor mureşeni” continuă

Proiectul „Cinstire eroilor mureşeni” continuă

Distribuie

111În perioada 4 septembrie – 25 octombrie 2015, în judeţul Mureş se desfăşoară activităţile planificate în cadrul celei de-a 2-a etape a proiectului „Cinstire eroilor mureşeni”, demarat de Garnizoana Târgu-Mureş şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, în colaborare cu Consiliul Judeţean Mureş, Primăria municipiului Târgu-Mureş şi primăriile unor localităţi din judeţul Mureş.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, activităţile vizează executarea, în perioada 16 septembrie – 25 octombrie 2015, a unor activităţi de îngrijire a cimitirelor, mormintelor eroilor şi veteranilor de război decedaţi ulterior încheierii războiului, de pe teritoriul judeţului Mureş, precum şi a operelor comemorative ridicate în memoria eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial. “Acestea vor fi însoţite de acţiuni comemorative menite să cinstească memoria eroilor români şi să exprime recunoştinţa pentru supravieţuitorii conflagraţiei mondiale. Exprimarea recunoştinţei faţă de veteranii în viaţă prin efectuarea de vizite la domiciliul celor care împlinesc în perioada 4 septembrie – 30 decembrie 2015 vârsta de 90 de ani sau mai mult, de către comandantul garnizoanei, comandanţii instituţiilor din cadrul sistemului naţional de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, alături de reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale”, se precizează în comunicat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

„Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, la Târnăveni

Distribuie Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Târnăveni a demarat în perioada 20-24 noiembrie 2023 campania …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.