Unde pot beneficia mureșenii de consultații gratuite oftalmologice Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 929 Vizualizări

Unde pot beneficia mureșenii de consultații gratuite oftalmologice

poze-avatar_ochi-albastri_06

Mureșenii pot beneficia de consult gratuit pentru depistarea dioptriilor, în cadrul unui program al companiei Plusoptic, magazin de optică ce oferă clienţilor săi produse specifice, rame optice, lentile, lentile de contact, ochelari de soare şi accesorii pentru ochelari.

Unul dintre proiectele de promovare actuale ale companiei Plusoptic îl reprezintă evenimentul „Zilele Sănătății Ochilor”, un concept implementat pe piața de optică din România. Evenimentul este organizat în magazinul din Promenada Mall, în perioada 19-24 Noiembrie. ”Primii 100 de clienţi  care își vor lansa o comandă de ochelari de vedere  în magazinul Plusoptic, în cadrul evenimentului Zilele Sănătății Ochilor, vor primi rama gratuit” ne spune Mariana Biro, director magazin Plusoptic, Promenada Mall.

Acest proiect are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme oftalmologice şi care, după realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficientă soluţie pentru rezolvarea problemelor lor.

De asemenea, toți clienții din cadrul evenimentului pot participa la o tombolă, premiile puse în joc fiind 3 Carduri Cadou în valoare de 100 lei/fiecare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE