Home / Cultură / A sosit anotimpul culorilor, la Tîrgu Mureș

A sosit anotimpul culorilor, la Tîrgu Mureș

Distribuie

1Artista plastică Soo Emma vine în întâmpinarea iubitorilor de pictură cu o nouă expoziție, „Anotimpul culorilor”, ce este deschisă publicului în perioada 25 noiembrie – 20 decembrie, la Palatul Administrativ. Vernisajul expoziției a avut loc miercuri, 25 noiembrie.

Natura statică și peisajele sunt temele predilecte ale expoziției, lucrările inducând căldură și liniște. Despre expoziția artistei a vorbit directorul Direcției pentru Cultură Mureș, Nicolae Băciuț, care a transmis că Soo Emma este un exemplu de perseverență și terapie prin artă. Acesta a spus că expoziția „Anotimpul culorilor” este prima și singura expoziție pe care artista a realizat-o în acest an. În lucrările sale, Soo Emma a dat viață florilor. „Este singura expoziție pe care a realizat-o în acest an. Mi-a mărturisit că ajunge o expoziție pe an, cu condiția să fie și bună. Eu cred că această expoziție este una care se poate ridica la înălțimea multor exigențe ale celor care iubesc cu adevărat arta plastică. Doamna Soo Emma este un exemplu de perseverență și de terapie prin artă. Temele predilecte preferate sunt natura statică și peisajele, iar ca tehnică se află la granița dintre abstract și realist. Lucrările domniei sale au un lirism confirmat, iar din punct de vedere cromatic au căldură și o liniște pe care o induc din această pastelare a culorilor. Florile sunt cele care au pregnanță. Domnia sa a reușit să facă adevărate portrete în cazul florilor. Putem vorbi că a dat viață florilor și în acest fel ele pot să ne vorbească. La o vârstă venerabilă, doamna Soo Emma confirmă talentul și harul cu care a fost înzestrată”, a transmis Nicolae Băciuț.

2


De asemenea, verificati

Turneul național cu „Violonistul Diavolului” ajunge la Reghin

Distribuie Concertul de la Reghin va avea loc la Dogma Pub (str. Mihai Viteazu, nr.28) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.