Concurs de împodobit bradul de Crăciun la Sîngeorgiu de Mureș. Vezi cine sunt câștigătorii. Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 548 Vizualizări

Concurs de împodobit bradul de Crăciun la Sîngeorgiu de Mureș. Vezi cine sunt câștigătorii.

DSC_5804

Forfotă mare, miercuri, 16 decembrie, în curtea Gimnaziului Sf. Gheorghe. La ora 11.10 s-a dat startul la Concursul de împodobit Brad de Crăciun, competiție strânsă, având în vedere că primii trei brazi cei  mai frumoși urmau să fie expuşi în centrul comunei lângă bradul cel mare. Globuri, ghirlande, zăpadă artificală, turtă dulce, mâinile a 300 de copii și fiecare brad începea să prindă forme de sus până jos, veseli și plini de  culoare, strălucire și luminițe.

DSC_5734

Mici la statură, elevii s-au ajutat unul pe celălalt să ajungă mai sus, cât mai sus, în speranța că vor reuși să pună steaua sau îngerul din vârf, având în vedere că aceste elemente simbolizeaza îngerii și steaua de la Betleem și nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun.

DSC_5737

Unii au înconjurat bradul cu instalația luminoasă, au pus beteală clasică și globuri din diferite modele

DSC_5762

 

pe alții i-a apucat foamea și, ispitiți de mirosul plăcut de ghimbir, unt, nucșoară, cuișoare, au început să ronțăie din turta dulce ce atârna în brad,DSC_5853

alții doar au stat și s-au minunat

 

DSC_5740

 

au constatat

DSC_5844

 

au admirat

DSC_5756

s-au apucat de joacă și de alergat în jurul brazilor, într-o atmosferă feerică specifică sărbătorilor de iarnă.

 

”Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment și am fost uimit, totodată bucuros, să văd că toate clasele 1-4 s-au înscris în competiție. Prin acest concurs,  copiii simt încă o dată apropierea sărbătorilor și îi încurajăm să lucreze împreună. Acești brazi vor fi expuși în centrul comunei, lângă bradul cel mare, cu o tăbliță pe care sunt înscrise numele elevilor și profesorilor, ceea ce va fi o mândrie pentru părinții și bunicii lor” ne spune Sofalvi Szabolcs primarul din Sîngeorgiu de Mureş.

DSC_5867 - Copy

Alături de ediliul comunei, membrii juriului au fost Katalin Feher, angajat al Primăriei comunei, Julia Szakacs-Mikes, director creșa ”Îngeraș” din Sângeorgiu de Mureș, care au pregătit pentru concurenți câte un pachet consistent cu dulciuri, iar fiecare clasă a primit câte un pistol de lipit, ideal pentru aranjamentele și decorațiunile viitoare. După o lungă dezbatere, juriul a deliberat: avem câștigători, avem premianți, avem cu ce ne mândri! Câștigătoare au fost toate echipele participante!

Brazii au fost duși lângă cel mare, din centrul comunei, în dreptul fiecăruia fiind  pusă câte o tăbliță cu numele elevilor câștigători. Partea cea mai grea a fost poza de grup. Având în vedere că cei 300 de elevi nu puteau să încapă într-o singură poză, edilul comunei s-a pozat pe rând, cu fiecare grup în parte.

edi cervinschi

” Îmi place că sunt aici să pun globuri. Aș vrea ca moș Crăciun să-mi aducă Skylanders, sunt niște jucării care mi le doresc tare mult” ne spune Edi Cervinschi Dorian.

andreea cotoara

” Îl aștept pe moș Crăciun cu mare emoție, sper să-mi aducă dulciuri, la altceva încă nu m-am gândit” ne spune Andreea Maria Cotoară.

andreea raluca vaida

 

” Ce doresc să-mi aducă moșul?! Un jurnal, o bluziță, penar și dulciuri” ne spune Andreea Raluca Vaida.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE