ASA încheie cu victorie cantonamentul din Antalya FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

ASA încheie cu victorie cantonamentul din Antalya

asaMarți, ASA Târgu-Mureș a învins cu scorul de 1-0 în ultima din cele cinci partide amicale pe care le-a avut programate în cantonamentul din Antalya. Pe terenul 2 al complexului Susesi din Belek, ASA a trecut cu 1-0 de formația FC Akzhayik Uralsk, nou promovată în primul eșalon fotbalistic din Kazakhstan. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 19 de Voiculeț.
ASA a aliniat următorul 11 în formula de start:
Stăncioiu- Velayos, Balaur, M. Constantin, Brandan, Mureșan, Gorobsov, L. Buș, Voiculeț, Dedov, Țucudean
Jocul a început în nota de dominare a mureșenilor. În minutul 7, în urma unei pase lungi, Buş a întors un adversar, dar a șutat peste poartă. După alte două minute, Balaur trimite și el un șut spre poarta adversă, dar nici el nu nimerește cadrul porții. În minutul 12, la o combinație între Dedov și Voiculet, ultimul a șutat pe mijlocul porții. În minutul 18 s-a înregistrat primul șut pe poarta lui Stăncioiu, dar fără probleme pentru portarul mureșenilor și ASA a deschis scorul în minutul următor. Țucudean a trimis o pasă cu călcâiul, mingea a ajuns la Voiculeț, care, singur cu portarul, a trimis un șut plasat pe lângă portarul Bagantdinov. A urmat un alt șut peste poartă trimis de Mureșan în minutul 28, după care, în mniutul 31 azerii au avut și ei o ocazie pentru bună, dar șutul trimis din interiorul careului a trecut pe lângă poartă. Finalul reprizei a aparținut azerilor, care au mai trimis spre final un nou șut peste poartă și la pauză s-a intrat cu 1-0 pentru ASA.

Multe schimbări, doar în componența echipei
Antrenorul Petre Grigoraș a efectual la pauză deja patru schimbări. Au intrat Gabriel Matei, Ivan Gonzalez, Ousmane Ndoye și Ramiro Costa, înlocuiții fiind Velayos, M. Constantin, Voiculeț și Dedov. ASA a început mai slab jocul și în minutul 50 s-a înregistrat o mare ocazie la poarta lui Stăncioiu, care a avut o intervenție salvatoare în situație de unu la unu cu un adversar. Același Stăncioiu are o nouă intervenție salvatoare în minutul 58, la un șut din mijlocul careului.
În minutul imediat urm,ători, Grigoraș face alte trei schimbări. Intră Borza, Ciolacu și Axente și ies din teren Brandan, Gorobsov și Țucudean. În minutul 66, la o incursiune a lui Ciolacu, acesta a pătruns în zona centrală, dar șutul său a trecut peste poartă, după care în componența echipei se produc alte trei noi schimbări. Ai ieșit L. Buş, Mureșan și Stăncioiu, locul lor fiind luat de Băcilă, Candrea și Viciu. Finalul a aparținut din nou adversarilor, care au trimis în minutul 70 în urma unui corner cu capul pe lângă poartă, dar în minutul 81 o bună ocazie a avut și Axente, care a primit mingea în mijlocul careului, a șutat din întoarcere, dar portarul azerilor a scos în corner. Singurul rămas în teren din formația de start, Balaur este și el înlocuit în minutul 82, cel intrat fiind Păcurar.
Nu au făcut parte din lot din diverse motive: Balic, Jazvic, Mutu, Diaby și Feketics (toți menajați, cu ușoare probleme medicale), Muth și Fejer.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE