Handbalistele mureșene cedează din nou pe teren propriu Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Handbalistele mureșene cedează din nou pe teren propriu

handbalÎn etapa a XVI-a a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș a pierdut pentru a 12-a oară în această ediție, în care de la retrogradarea în al doilea eșalon au obținut doar trei victorii (într-o etapă au stat, numărul echipelor participante în seria B fiind impar). Evoluțiile dezamăgitoare continuă pentru formația mureșeană, care în edițiile dinaintea promovării în Liga Națională dominau categoric seria. Partida cu formația CSM Cetate Deva, și ea retrogradată în vara anulului trecut a fost una care a lăsat din nou un gust amar puținilor suporteri care mai urmăresc jocurile echipei. Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de echipa hunedoreană, aflată în urmărirea liderului CSM Bistrița, deși și jocul acestora a fost mult sub nivelul pretențiilor care le emit în tentativa de a reveni în elită. Devencele au învins la final fără emoții cu 23-13 (11-4) și s-au desprins deja decisiv încă din prima repriză, una disputată aproape la nivelul unui joc de junioare. Mureșencele au trimis de mai multe ori mingea în barele porții adverse, dar au reușit să înscrie de doar patru ori, deși nici oaspetele nu au avut o eficiență demnă de o candidată la promovare.

Repriză disputată la pas, evoluții dezamăgitoare
Cu un avantaj care poate fi remontat doar de echipele care au ceva de demonstrat în handbal, oaspetele au reușit încă din primele minute de la reluare să înscrie de alte trei ori fără să primească gol. De aici, jocul s-a disputat oarecum „echilibrat”. În timp ce hunedorencele și-au permis să ruleze lotul de jucătoare, formația mureșeană nu a avut practic „rotație”. Deși diferența de pe tabelă a fost redusă în câteva rânduri, oaspetele au refăcut de fiecare dată, ferindu-se de eventualele emoții. Aceasta nu a fost nici mărită și pentru faptul că în repriza a doua barele porții mureșene, apărată de Larisa Comșa s-au împotrivit de mai multe ori. Numărul golurilor înscrise în repriza secundă au crescut în aceste condiții doar de partea echipei lui Bukaresti Jozsef, dar pe lista marcatoarelor și-au trecut numele numai patru jucătoare. Georgeta Alina Bucin și Ana Deac au punctat de câte 5 ori, Andreea Serediuc de 2 ori, iar Bab Timea o dată.
Mureșencele rămân pe locul 9, cu doar 8 puncte, dar penultima clasată, CSU Oradea s-a apropiat la doar două și au un joc mai puțin disputat. În etapa viitoare, mureșencele se deplasează la Național Brașov, aflată la un singur loc în fața lor, dar diferența este de 7 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE