Drum judeţean din Aţintiş, reabilitat în acest an Consiliul Judetean Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 303 Vizualizări

Drum judeţean din Aţintiş, reabilitat în acest an

111Consiliul Judeţean Mureş, titular al proiectului „Reabilitare drum județean DJ107G limită județ Alba – Ațintiș – Luduș, kilometrul 16+775-18+226, județul Mureș faza Studiului de Fezabilitate”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Reabilitare drum judeţean DJ 107G limită judeţ Alba – Aţintiş – Luduş, kilometrul 16+775 – 18+226, judeţul Mureş faza Studiului de Fezabilitate”, propus a fi amplasat în intravilanul şi extravilanul comunei Aţintiş.

„Ar fi o realizare extraordinară”

Potrivit directorului executiv al Direcţiei tehnice a Consiliului Judeţean Mureş, Ionel Ignat, investiţia, în valoare de 32.000 lei, este prevăzută în bugetul din 2016, aprobat în şedinţa de Consiliu Judeţean din luna ianuarie a acestui an, iar lungimea drumului care va fi reabilitat este de 3,2 kilometri, în zona localităţii Cecălaca. „Ar fi o realizare extraordinară pentru că de foarte mulţi ani drumul era impracticabil. Acum doi ani, cu ajutorul Consiliului Judeţean Mureş, l-am reabilitat puţin cu piatră şi am refăcut şi şanţurile şi acum, după multe insistenţe a început să se facă studiul de fezabilitate şi sper ca lucrarea să fie făcută în timp util. În rest, drumurile nu sunt foarte bune, anul trecut au fost reparaţii într-o mică măsură, eu l-am informat pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş despre situaţia drumurilor din zonă”, a declarat Halmagy Zoltan, primarul comunei Aţintiş. „Pe plan local, ne-am propus să asfaltăm un kilometru de drumuri, din bugetul propriu”, a adăugat primarul comunei Aţintiş.

Strategia Consiliului Judeţean Mureş pentru anul 2016 în ceea ce priveşte drumurile judeţene a fost prezentată de Ciprian Dobre, preşedintele instituţiei. „Noi, pentru drumurile judeţene din Mureş am avut trei ani de dezvoltare şi mai avem ultimii 81 de kilometri de asfaltat. În acest an, programul pentru drumuri este de 81 de kilometri de drum asfaltat, care se împart pe şase zone”, a punctat Ciprian Dobre.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE